Net als wij vinden ze bij Zo Kinderopvang kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en flexibiliteit een must voor goede zorg. Daarom hebben we afgesproken elkaar waar mogelijk bij te staan en te ondersteunen.

Zo Kinderopvang heeft als missie ouders te helpen bij combineren van werk en gezin. Naast zorg voor en ontwikkelingsstimulering van kinderen, biedt Zo Kinderopvang extra diensten om het ouders ook privé makkelijker te maken. Denk hierbij aan de kinderkapper, kinderfotograaf, maar ook kinderfeestjes.

Buiten hoogwaardige dagopvang en buitenschoolse opvang (BSO), verzorgt Zo onder de naam Zo aan Huis ook gastouderopvang en nanny’s aan huis. Ondanks de 37 locaties verspreid over Zuid-Holland, West-Brabant en Tholen, is iedere locatie kleinschalig, flexibel en persoonlijk betrokken bij haar eigen ouders. Zo kunnen kinderen ook een halve dag per week komen in plaats van bijvoorbeeld naar de peuterspeelzaal te gaan. Goed voor de ontwikkeling, vooral bij pientere peuters ;), en die vorm van opvang valt nog onder de kinderopvangtoeslag ook. Zó fijn!

Wij kijken uit naar een inspirerende samenwerking met Zo Kinderopvang.

 

Laat een reactie achter