Klavertje Vier Kraamzorg

José en Mirjam horen sowieso best vaak dat hun persoonlijke aanpak gewaardeerd wordt, maar mailtjes als deze blijven onbetaalbaar! Sarah, bedankt! Ook namens Linda!

Van: Sarah
Datum: 14 mei 2015 22:20:30 CEST
Aan: “info@klavertjevierkraamzorg.nl” <info@klavertjevierkraamzorg.nl>
Onderwerp: Linda

Hoi Mirjam en José,

Vandaag is Linda voor het laatst bij ons geweest en ze was echt top! Op jullie website las ik nog geen stukje over haar dus hierbij een bijdrage van een enthousiaste moeder:

Toen mijn bevalling zeer snel en voorspoedig verliep, besloten we thuis te blijven. Mirjam was er binnen 10 minuten en begon meteen van alles te regelen in huis. Heel fijn om zo’n doortastend type bij de bevalling te hebben. In de kraamweek kwam Linda bij ons. Zij was heel lief en zorgzaam voor het hele gezin en zorgde dat we allemaal voldoende rust namen. Ze was heel betrokken en we hebben – ondanks dat het ons 2e kindje is – veel van haar geleerd. Als we nog een 3e kindje krijgen, hopen we dat Linda weer onze kraamverzorgende is.

Groetjes, Yascha en Sarah (en Hugo & Hidde)

logo - klavertje vier kraamzorg

Klavertje Vier Kraamzorg is werkzaam in de regio Den Haag en omstreken, maar ook als je buiten onze regio woont kunnen we misschien toch iets voor je betekenen. Neem dan contact op!