Klavertje Vier Kraamzorg

Vorige week is Klavertje Vier Kraamzorg wederom gekwalificeerd volgens de HKZ-norm. Dat staat voor “Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector” en betekent onder andere dat Klavertje Vier goed georganiseerd is, de kraamvrouwen centraal stelt en daarnaast ook voldoet aan een hele reeks eisen die financiers, cliënten en de overheid aan een zorginstelling als deze stellen.

En ook al kwam de certificering niet als een verrassing, toch lieten Mirjam en José deze kans voor een feestje natuurlijk niet schieten. En dus trok het hele team, inclusief nieuwe stagiaire Diana, naar Keizer Culinair voor een écht Hollandsche en uitermate gezellige viergangen kookworkshop. Ze maakten hartige soesjes, mosterdsoep met gerookte vis, Texels lam en kletskoppen met Betuws fruit.

Het was vurrukkulluk.

 

 

logo - klavertje vier kraamzorg

Klavertje Vier Kraamzorg is werkzaam in de regio Den Haag en omstreken, maar ook als je buiten onze regio woont kunnen we misschien toch iets voor je betekenen. Neem dan contact op!