Kitty | Klavertje Vier Kraamzorg Leidschendam

Het wordt steeds lastiger om gebeurtenissen als deze als ‘nieuws’ te bestempelen, maar toch: Klavertje Vier Kraamzorg heeft er weer een nieuw blaadje bij: Kitty.

Kitty is per 1 mei van dit jaar aan het team van Klavertje Vier Kraamzorg toegevoegd. Ze is dus al volop aan de gang. En een plezier dat ze heeft! Want na ervaring te hebben opgedaan bij verschillende andere werkgevers is ze bij Klavertje Vier, zoals ze zelf zegt: ‘helemaal op haar plek’.

Kitty vindt het fijn om voor mensen te zorgen. Na jarenlange ervaring in de horeca werd het tijd om haar hart te volgen. Terwijl haar twee meiden steeds groter werden, groeide haar passie voor de allerkleinsten: ze werd een trotse kraamverzorgende.

Klavertje Vier bleef haar pad kruizen. Zij is blij om het team van Klavertje Vier te mogen versterken. Wat is het toch een mooi beroep!
Kitty vindt het een voorrecht om de relatie tussen de kersverse ouders en het kind van zo dichtbij te mogen meemaken en het gezin ondersteuning te bieden in die eerste week.

Kamperen doet ze niet graag. Liever gaat ze naar een huisje in Italië. Ze slaat ‘een aardig shuttletje’ en leest boeken van Nora Roberts.

Kitty, welkom!

logo - klavertje vier kraamzorg

Klavertje Vier Kraamzorg is werkzaam in de regio Den Haag en omstreken, maar ook als je buiten onze regio woont kunnen we misschien toch iets voor je betekenen. Neem dan contact op!