Klavertje Vier Kraamzorg Leidschendam

Mirjam en José krijgen nogal eens de vraag wanneer je je moet aanmelden voor kraamzorg. 

Natuurlijk is iedere zwangerschap en iedere kraamvrouw anders, dus een algemeen geldend antwoord is niet gemakkelijk te geven: De één wil alles meteen geregeld hebben, terwijl de ander nog helemaal in de roze wolken is en nog helemaal niet bezig is met praktische zaken.

Toch is het zo, dat als je nog een beetje keuze wilt hebben het verstandig kan zijn om op tijd te beginnen met rondkijken en -vragen. 

Klavertje Vier Kraamzorg voorziet overduidelijk in een groeiende behoefte van flexibele, kleinschalige en persoonlijke kraamverzorging.  Daarom groeien ze ook zo hard, en is het soms zo druk dat Mirjam en José, ondanks hun enorme flexibiliteit en oplossingsgerichtheid, een late aanmelding niet meer kunnen inplannen en de kraamvrouw naar een collega-bureau moeten doorverwijzen. Dat is dan ook geen ramp, want Klavertje Vier heeft goede contacten met uitstekende bureau’s, maar als je toch het liefst een Klavertje Vier aan je kraambed hebt, dan is het niet onverstandig om je zo snel mogelijk bij Mirjam en José aan te melden.

De meeste kraamvrouwen melden zich aan zo rond de derde maand van de zwangerschap, en dat is meestal ruim op tijd, maar heb je vandaag gehoord dat je zwanger bent? Ook dan mag je al aanmelden!

De eerste aanmeldingen voor een verwachte bevallingen in februari 2017 zijn al binnen.