Klavertje Vier Kraamzorg | Renske

Sinds Renske de gelederen van Klavertje Vier is komen versterken bestaat er een gerede kans dat je tijdens de kraamperiode kaas- of bananenpannenkoeken voorgezet krijgt.

Moet je wel ‘per ongeluk’ de juiste ingrediënten in huis hebben. Want Renske improviseert het liefst met wat ze in de keukenkastjes aantreft. Hoeft ze niet speciaal naar de winkel. En, nee, dat is niet lui. Dat is efficiënt.

Renske heeft een lange, grillige en indrukwekkende schoolcarrière achter de rug, maar wist eigenlijk al van jongs af aan dat ze met baby’s ging werken. Ze is beslist geen tuttig meisje-meisje maar weet van aanpakken. Ze houdt van het onderwijs en was ooit bijna docent natuurkunde geworden. Nu geniet ze enorm van het meest leergierige publiek dat er bestaat: jonge ouders.

Ze is verwoed puzzelaar. Ooit puzzelde ze, in slechts vier uur, 1000 onbekende stukjes aan elkaar.

Momenteel struint haar vriend rommelmarkten af, want haar Aardkinderen-serie is nog niet helemaal compleet.

Dus: heb je nog wat J.M. Auel slingeren… laat maar weten!