Klavertje Vier Kraamzorg | Marianne handtekening

Dat Marianne een brede belangstelling heeft, blijkt wel uit haar achtergrond als logopedist en haar carrière als veelzijdig fotograaf. Uiteindelijk viel ze, na een zeer enthousiasmerend gesprek met een bevriende kraamverzorgende, voor dit bijzondere vak.
Getroffen door de kleinschaligheid, de betrokkenheid en de “frisheid” van Klavertje Vier startte ze met veel plezier bij Mirjam & José.

Marianne leest graag maatschappelijke non-fictie of de Quest bij de tandarts. Ze maakt desgewenst vezelrijke bananenpannenkoeken, stelt op verzoek een overheerlijke smoothie samen, maar improviseert net zo gemakkelijk met wat-er-toevallig-voorhanden-is.

Haar vakanties gaan het liefst ongepland, reizend van camping naar camping. En als dan de gezapigheid van badmintonnen dreigt, pakt ze het liefst haar boeltje weer in.