Klavertje Vier Kraamzorg | Mariska

Eigenlijk wist Mariska op haar zestiende al dat ze met babies wilde werken. Zodra er in de buurt een baby geboren was, voelde ze al een haast onbedwingbare neiging het jonge kraamgezin te gaan helpen.

Nu, enkele jaren en een eigen gezin met steeds groter wordende kinderen later, gaat het er dan eindelijk van komen. Sinds deze week doet Mariska de opleiding tot kraamverzorgende, en met wat geluk en steun van José en Mirjam en de rest van het team, is ze over een jaar gediplomeerd.

Van haar gezin, ze heeft drie kinderen en een man, is Mariska degene die het liefst klust. Kasten, laminaat en hoogslapers, als er geklust moet staat ze vooraan. En als ze de kans krijgt, kijkt ze Dirty Dancing.

Ze pakt het liefst de caravan voor vakanties in de Duitse natuur, leest graag de chiclit van Jill Mansell en bokst haar conditie op peil.

Badminton? Liever tennis. Sowieso alleen op de camping.

logo - klavertje vier kraamzorg

Klavertje Vier Kraamzorg is werkzaam in de regio Den Haag en omstreken, maar ook als je buiten onze regio woont kunnen we misschien toch iets voor je betekenen. Neem dan contact op!