Samenwerking met 't Kroontje

23-01-2021

De samenwerking tussen de dames van Klavertje Vier Kraamzorg en de verloskundigen van ’t Kroontje is altijd heel erg prettig, maar nu met de Coronamaatregelen blijken de goede samenwerking en de korte lijnen nog waardevoller.

Vóór Corona kwam een verloskundige van ’t Kroontje gemiddeld drie keer per kraamperiode langs in het kraamgezin. Nu is dat nog maar één keer. Dan is het extra fijn dat de ‘Klavertjes’ en de ‘Kroontjes” zo goed op elkaar zijn ingespeeld. Zo wordt het leveren van precies de juiste zorg, op precies het juiste moment een stuk gemakkelijker.

Natuurlijk helpt het enorm dat beide bureaus in hetzelfde pand aan de Juliana van Stolberglaan gehuisvest zijn, en de dames dus gemakkelijk even kunnen bijpraten. Maar dat is beslist niet de enige reden. Het zijn gewoon allemaal kanjers!

En dat schept een band.  😀