Samen met Oerkracht

27-03-2021

Klavertje Vier houdt van samenwerken. En sinds ze kennisgemaakt hebben met verloskundige Loïs van Oerkracht lag een samenwerking met deze toegewijde verloskundige dan ook voor de hand.

Loïs is een open, eerlijke en frisse verloskundige met zeer ruime ervaring, Ze gaat voor de diepe band die een één-op-één relatie mogelijk maakt. Ze denkt out side the box om jouw wensen mogelijk te maken en verdedigt deze waar nodig. En dat doet ze allemaal voor jou! En een beetje voor zichzelf. 🙂

Loïs:  “Na een bevalling waarbij de vrouw de kracht uit haar tenen haalt om door te gaan en een prachtig kindje op de wereld zet, geniet ik enorm van haar zelfvertrouwen en trots. Evenals hoeveel liefde, emotie en geluk er op dat moment voor het nieuwe gezin is. Dan rijd ik als gelukkige en voldane verloskundige naar huis.”

Op haar site oerkrachtverloskundige.nl lees je alles over haar en haar passie.