Ontmoet onze leerling kraamverzorgende: Stacy

14-07-2022

Hoi, ik ben Stacy en ben leerling kraamverzorgende Hoi, ik ben Stacy en ben leerling kraamverzorgende bij Klavertje Vier Kraamzorg.

Al van kleins af aan ligt mijn ambitie bij het verzorgen van kleine kinderen en baby’s. Ik haal veel plezier uit het begeleiden van een gezin en hun nieuwe baby en het zien van de ontwikkeling die zij doormaken tijdens de kraamweek.

In mijn leerjaar hoop ik met veel gezinnen mee te kunnen lopen om mijzelf te ontwikkelen en mijn kennis in het vak te vergroten. Leergierig, liefdevol en zorgzaam zijn een aantal van mijn kwaliteiten die ik in een kraamweek heel goed kan toepassen.

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken en vind je me in de sportschool. Ook geniet ik ervan om tijd door te brengen met mijn nichtjes en neefjes. We hebben de grootste lol met elkaar.

Ik ben erg blij dat ik deel uit mag maken van het team met ervaren kraamverzorgenden en ik kijk uit naar de aankomende gezellige en leerzame kraamweken!