Een volledige ervaring met Klavertje Vier Kraamzorg gedeeld in vakblad KraamSupport

09-09-2022

Een van onze kraamvrouwen, Ninette, is geïnterviewd door journalist Sanne van het vakblad KraamSupport. In het gesprek vertelt Ninette over haar ervaringen met onze kraamzorg, zowel tijdens de bevalling, Ninette: ’Het was heel fijn Mirjam bij de bevalling te hebben, ze was kalm en relaxed’ als tijdens de eerste dagen in de kraamweek, Ninette: ‘Ze regelt alles voor mij maar vooral ook samen mét mij, zonder bepalend te willen zijn en dat is prettig.’ en ‘Er is oprechte tijd, belangstelling en medeleven. Alles om ervoor te zorgen dat wij een mooie kraamtijd hebben.’  Mirjam heeft voor zelfvertrouwen gezorgd bij Ninette en haar man, stress weggenomen en betrekt het hele gezin bij iedere stap gedurende de kraamweek.  

Benieuwd naar Ninette haar volledige ervaring? Je leest het hele verhaal in het online magazine van KraamSupport (pagina 10 en 11).