geboortekaartjes door Myrthe Oostenbach

Persoonlijke geboortekaartjes door Myrthe Oostenbach

Al zolang ze zich kan herinneren, tekent en schildert Myrthe. Het maken van geboortekaartjes op maat vindt ze één van de leukste dingen om te doen. Samen met aanstaande ouders een beeld ontwerpen om de geboorte van nieuw leven aan te kondigen blijft een hele bijzondere opdracht waarin ze al haar creativiteit kwijt kan. 
 
Myrthe werkt met ecoline en Oost-Indische inkt en tekent zowel illustraties met vrolijke en lieve dieren en natuurelementen als portretten. In het creatieve proces is er veel ruimte voor inbreng, feedback en het toevoegen van persoonlijke details zodat het jullie mooiste kaartje wordt. 
 
Bekijk haar website www.myrtheoostenbach.com voor meer informatie en voorbeelden. 
geboortekaartjes door Myrthe Oostenbach