Geboortetrauma Consulent Chantal van Steijn

Heb je na de bevalling last van negatieve gevoelens en kijk je er niet met een fijn gevoel op terug? Wellicht voel je je sindsdien angstig, prikkelbaar, rusteloos, somber, boos, of blijf je last houden van pijn of andere lichamelijke klachten. Misschien voel je je onbegrepen door je omgeving? Zelfs als jouw bevalling volgens het boekje is verlopen, kan het zijn dat jouw gevoel je iets anders vertelt.
 
Verschillende gebeurtenissen rondom je bevalling (of de periode hieromheen – conceptie, zwangerschap, kraamtijd) kunnen leiden tot zowel fysieke als mentale klachten.
 
Gelukkig is het mogelijk om met een hersteltraject deze gevoelens te verwerken en weer te herstellen, ongeacht hoe lang geleden je bevallen bent. Chantal, Geboortetrauma Consulent bij She comes First, neemt de tijd voor jouw verhaal en biedt ruimte voor al je gedachten en gevoelens.
 
Het hersteltraject is een vriendelijke vorm van therapie, waarbij de positieve effecten al direct na het eerste gesprek merkbaar zijn. Het herstel is blijvend en gaat vaak gepaard met meer energie, een gevoel van controle, verbeterd welzijn en meer ontspanning binnen het gezin. Je vindt het vertrouwen in jezelf weer terug.
 
Voel jij dat het tijd is om jouw ervaring aan te kijken en deze op een liefdevolle manier te verwerken? Of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Chantal van Steijn via telefoonnummer 06-12691843.
 
Ontdek meer over het hersteltraject van Chantal op de website van She comes First: www.shecomesfirst.nl