Hulp en herstel na geboortetrauma - Chantal van Steijn biedt ruimte voor al je gedachten en gevoelens

Geboortetrauma consulent Chantal van Steijn biedt moeders hulp bij het verwerken van negatieve gevoelens na de bevalling. Zelfs als je bevalling volgens het boekje verliep, kunnen fysieke en mentale klachten optreden. Chantal biedt een vriendelijk hersteltraject met merkbare positieve effecten na het eerste gesprek. Meer energie, een gevoel van controle, verbeterd welzijn en ontspanning binnen het gezin zijn vaak het resultaat.

Voel jij dat het tijd is om jouw ervaring aan te kijken en deze op een liefdevolle manier te verwerken? Of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Chantal van Steijn via telefoonnummer 06-12691843. Je staat er niet alleen voor.

Lees hier meer over het hersteltraject van Chantal.