Pretecho praktijk Before We Meet in Voorburg

Before We Meet in Voorburg is een echopraktijk voor medische- en pretechoscopie vóór en tijdens de zwangerschap. Ontstaan vanuit een enorme berg enthousiasme en liefde voor jullie toekomstige en grootste geluk is het dé praktijk waar op één plek aanstaande ouders terecht kunnen voor alles rondom het hebben van een kinderwens, zwangerschap en jullie groeiende rol naar het ouderschap. Ook voor anticonceptieadvies en het plaatsen e.o. verwijderen van je spiraal kan je bij Before we Meet terecht.

Bij Before We Meet wordt professionaliteit met warmte en persoonlijke aandacht gecombineerd, zodat iedereen zich thuis voelt. Tijd, rust en uitleg zijn de norm. Met behulp van de meest moderne echoapparatuur kan je onder andere terecht voor geslachtsbepalingen, 3D echo’s of bewegende 4D echobeelden waarbij vrienden of familie ook welkom zijn. De echo’s en cursussen worden onder begeleiding van ervaren en gediplomeerd verloskundig echoscopisten uitgevoerd.

Ben je ingeschreven bij Klavertje Vier Kraamzorg, dan ontvang je met de code KLAVERTJE4KZ 10% korting op een pretecho naar keuze! Plan hier je afspraak.