Hoeve Essesteijn in Voorburg

Hoeve Essesteijn is een brasserie in Voorburg, gelegen op hetzelfde erf als de gelijknamige kinderboerderij. De brasserie ligt midden in de groene Polder en heeft een ruim terras met uitzicht over een omheinde speeltuin. Op die manier kun jij zorgeloos ontbijten, lunchen of borrelen op het zonovergoten terras terwijl de kinderen zich met elkaar vermaken. Is het wat minder weer? Dan kun je ook binnen prima uit de voeten! Hoeve Essesteijn beschikt namelijk ook over een leuke speelhoek zodat je ook met slecht weer kunt vertoeven op de Hoeve.

Kraamborrels, Babyshowers of Verjaardagen

Naast dat je bij de brasserie kunt ontbijten, lunchen en borrelen (met kinderen), kun je hier ook terecht om iets te organiseren. Zo worden er regelmatig babyshowers gehouden met bijvoorbeeld een passende High Tea. Maar ook voor grotere gezelschappen is de locatie perfect, bijvoorbeeld voor een kraamborrel, gender reveal party of (kinder)verjaardag.

Mama Café Voorburg

Ook is Hoeve Essesteijn de thuisbasis van het enige Mama Café in Voorburg. Elke eerste vrijdag van de maand kun je daar samen met andere moeders samenkomen om te genieten van heerlijke koffie en gebak terwijl je ervaringen uit het moederschap met elkaar kunt delen. Op die manier wordt op stap gaan met je pasgeboren kindje nog leuker!