Ervaringen met onze kraamzorg

Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van onze gezinnen? Je leest ze hier! Wil je jouw eigen ervaring met Klavertje Vier Kraamzorg delen? Dan kun je hieronder een recensie schrijven. Alvast bedankt!

Floris, Andrea, Sarah & Esmee
7 juli 2022

‘’

Op zondag 26 juni is onze tweede dochter Esmee geboren. Na een voorspoedige bevalling zijn we s’avonds opgestart door Renske. Wat fijn dat je er was! Het eerste deel van de kraamweek verzorgd door Renske, waarna Annemarie het overnam. Annemarie heeft ook bij onze eerste dochter gekraamd, waardoor het een kleine feestje was dat je er weer was!
Beide dames vakkundig, zorgzaam en gezellig. Verplichte middag rust omdat alles op rolletjes liep, gezellige lunchen en lekkere fruithapjes, waarna er veel boekjes met Sarah zijn gelezen die ook een leuke klik had. Bedankt top vrouwen!

Emmanuelle, Marie-Victoire & Jean-Baptiste
28 mei 2022

‘’

We would like to thanks three special ladies that helped us so much during delivery and post-natal care.
As foreigners, we were not familiar with the Dutch maternity system, but the support of Ceethy, Marianne and Roxanne have made us afficionados of the kraamzorg way! First, Marianne and Roxanne, who assisted us during the birth: you were at the same time very discreet yet so encouraging. Your presence was comforting and it meant so much during this intense moment. You really participated in making the birth a good memory. Ceethy, during the maternity week you have brought so much help, advice, and we really enjoyed your calm presence with us every morning. We are quite private people, but with you it felt natural. The support you brought made us feel comfortable and in return reassured little Emmanuelle. We were actually quite moved to see you leave, and we have to say we do miss you!
Thank you, all three of you for making this special moment of our life… so special!

Mandy
17 mei 2022

‘’

Ook voor onze 4e zoon zijn we weer terug bij klavertje4. En natuurlijk niet zomaar.
3x uitstekende zorg gehad. Ook deze 4e keer. Dit keer was Annemarie onze lieve kraamhulp. Een hele fijne betrokken en betrouwbare dame. Ontzettend genoten van haar hulp met ons drukke soms wat chaotische gezin. Annemarie heeft snel haar draai gevonden, wist precies wat moest en kon gebeuren. Echt een topper!! Jammer dat zo’n week dan snel voorbij gaat. We gaan jullie missen. 

Martine, Vincent & James
27 maart 2022

‘’

Op 3 maart is onze James geboren. Na een nachtje ziekenhuis mochten we naar huis. Daar kwam Simonette ons ondersteunen tijdens de kraamweek. Ik had van tevoren niet zo nagedacht over de kraamzorg en hoe belangrijk een goede kraamhulp is. Daar kwam ik al gauw achter toen we een week Simonette over de vloer hadden. Onze heldin noemde ik haar ook wel. Ze heeft ons veel geleerd op een hele ongedwongen en gezellige manier. Niets is te gek en wat hebben we gelachen. Ik werd er gewoon zenuwachtig van wanneer ik eraan dacht dat ze op een dag niet meer ons zou helpen! De laatste dag kregen we wegens omstandigheden een vervangster, Kitty. Ook zo gezellig en leuk! Ik ben Simonette zo dankbaar voor de fijne kraamweek en alles wat ze voor ons gedaan heeft! We missen haar. Dank voor de heerlijke kraamweek!

Margaux Koemar
25 januari 2022

‘’

Wij zijn in de eerste dagen na de komst van onze derde kindje Louise ondersteund door Kitty vanuit Klavertje Vier. Wat een feest was het om haar dagelijks over de vloer te hebben. Kitty voelt feilloos aan waar haar aandacht en energie het beste naartoe kan gaan. Wij zijn zo ontzettend blij dat wij deze mooie en tevens heftige dagen met haar konden delen aan onze zijde. Onze jongens hebben het, 3 maanden later nog steeds over Kitty. Ik koester de open gesprekken die we gehad hebben. Ik heb op vele vlakken heel veel geleerd van haar in mijn relatie tot onze baby, de jongens maar ook met mijn man. Inmiddels is ons ‘nieuwe normaal’ met onze 3 kids geland en kijk ik terug op een prachtige kraamtijd! Kitty je bent een krachtig mens en brengt zoveel liefde, positieve energie en warmte mee! Bedankt voor al jouw hulp en goede zorgen aan ons hele gezin. Mocht je ooit als nanny nog door willen gaan dan heel graag bij ons :). We houden contact! Liefs van ons allen.

Emily
22 januari 2022

‘’

We kijken terug op hele prettige kraamweek vol van Marianne’s deskundigheid op gebied van borstvoeding, harde werk en liefdevolle aandacht voor grote zus van 2 jaar. Ze heeft mij echt alle steun gegeven om door de moeilijke momentjes heen te komen en merk iedere dag dat ik het daardoor nu zelf kan! Het kantoor is gemakkelijk te bereiken via een berichtje. Bedankt! Ik beveel jullie van harte aan.

Diede, Joost & Ties
6 januari 2022

‘’

Wij kijken terug op een fantastische kraamtijd met Klavertje Vier. Wij startten met José, die ons hielp bij een (niet geplande) thuisbevalling en de eerste dag. De rest van de week was Marianne onze vaste kraamverzorgster. We hebben beiden als zeer deskundig en warm ervaren. Marianne gaf ons al snel veel zelfvertrouwen als kersverse ouders en daarnaast hebben we zeker ook genoten van de liefdevolle aandacht. Wij raden ieder gezin de kraamzorg van Klavertje Vier aan!

Iris en Sven
21 december 2021

‘’

Rox in de branding! Roxanne is alsof er een goede vriendin bij je thuiskomt, die ook nog alles van kraamzorg weet.
Het was het beste wat we ons konden wensen na onze lange eerst bevalling. Ze luistert aandachtig, voelt perfect aan wat er nodig is en is er daardoor nooit teveel maar ook nooit te weinig. Alhoewel ze van ons nog dagen had mogen blijven! Ook de verdere ondersteuning door Klavertje Vier was perfect geregeld. Ontzettend bedankt nogmaals!

Michele
3 oktober 2021

‘’

Dankzij Mirjam zijn wij na ontslag uit het ziekenhuis vol zelfvertrouwen met onze jongens thuis aan de slag gegaan. Eigenlijk was het iedere ochtend een feestje als ze rond 7.45 bij ons in de slaapkamer stond. Mirjam is kordaat, professioneel, onvermoeibaar, creatief, warm en betrokken. Voordat wij het konden bedenken was het al geregeld en in (een restant van) 5 dagen kraamzorg zijn wij bijgespijkerd tot relaxte, competente ouders van onze tweeling. Er was ruimte voor humor en verdriet, ook schopte je ons samen even naar buiten voor een blokje om terwijl de boys aan jouw zorg waren toevertrouwd. Voor ons ben je uniek! En kijken wij terug op een fantastische kraamtijd. Dankjewel, namens het olijke kwartet uit Leidschenveen:-)

Simone, Maarten, Florine en Jens
21 september 2021

‘’

Alweer de tweede keer een kraamweek met klavertje vier mogen afsluiten en wat ben ik blij met hen! Van het eerste contact, de aanloop naar de bevalling als de aanwezigheid bij de bevallingen thuis: Klavertje Vier voelt direct fijn en vertrouwd. In 2019 was Renske onze rots in de branding (wat was het gezellig en hebben we veel geleerd!). En nu hadden we een heel fijne week met Shirley die een fijne klik had met onze dochter en gezellig en kordaat aanwezig was
We hadden niet beter kunnen treffen en kunnen Klavertje Vier aan iedereen aanraden.

Joanne & Mark, ouders van Julie
19 september 2021

‘’

Onze kraamweek met Kitty was een waar feestje! Kitty wist met haar zorgzaamheid, kennis en humor structuur te brengen in zo’n eerste chaotische maar liefdevolle kraamweek toen Julie geboren werd. Met haar voelsprieten wist ze precies hoe je als kraamvrouw erbij zat en wat je op welk moment nodig had; een rustmomentje boven met ons kleintje, een heerlijk fruitbordje (ware kunstwerken), het laten stromen van de kraamtranen of zelfs een voetmassage! Ze had oog ook voor de andere kinderen in het gezin en maakte van eerste mijlpalen, bijvoorbeeld Julie’s eerste badje, een bijzonder familiemomentje. Maar vooral ook haar kennis over borstvoeding, en haar vertrouwen in jou dat het gaat slagen, maakte dat Kitty een enorm fijn, positieve en gepassioneerde kraamverzorgster is, met altijd die stralende lach! Wij zijn Klavertje Vier zo ontzettend dankbaar voor een heerlijke kraamweek! Wij kijken er met warme gevoelens op terug!
Liefs Joanne, Mark, Mila, Thijs, Jonathan en Julie

Erika & Niels
3 juli 2021

‘’

In 2019 door Klavertje vier/Mirjam fantastische thuiskomst gehad met uitgestelde kraamzorg. Na 3 weken ziekenhuis wisten we wel hoe we moesten verschonen en in bad doen etc. Maar thuiskomen na zo’n zware periode was dankzij Mirjam echt heel fijn en makkelijk. Dankzij haar ook de borstvoeding volledig op gang gekregen. Zo fijn om door zo’n ervaren, kundige en warme vrouw geholpen te worden en ook nog iemand waarmee je een goed gesprek kan hebben. Daarom voor onze tweede in 2021 zonder twijfel weer voor Klavertje vier gekozen. Ditmaal een fijne kraamweek thuis, met wederom fantastische zorg voor het hele gezin. Zo konden we goed van elkaar genieten. Wij zouden iedereen iemand van Klavertje vier gunnen in hun kraamweek!

Roos, Laurens-Jan en Floor
7 mei 2021

‘’

Wat hebben wij enorm genoten van de hulp van Shirley! Ze was zo lief voor ons en onze kleine lieve dame Noor. We hebben het heel fijn en gezellig met elkaar gehad en Shirley drukte goed op de rem bij ons, want het is allemaal erg soepel verlopen! Verplicht middagdutje, daarna heerlijk bakje fruit dat klaar stond!
Hopelijk treffen we elkaar weer eens!

Naomi, Jordy Luan en Zeno
26 april 2021

‘’

Na een fantastische kraamtijd 5 jaar geleden bij onze eerste zoon Luan was er geen twijfel. Zodra we wisten dat we zwanger waren hebben we direct Klavertjevier weer ingelicht. En wij kunnen ons geen betere kraamzorg wensen! Mirjam is onze kraamtopper met zoveel deskundig advies, luisterend oor, steun en toeverlaat, super gezellig en gewoon een hele fijne klik! Ook onze zoon Luan is helemaal gek op “tante Mir” omdat ze allemaal leuke dingen met hem gedaan heeft. Cakes bakken, spelletjes binnen en buiten en gewoon leuke dingen! Ook met lastige situaties weet ze je gerust te stellen, staat ze altijd voor ons klaar en dan nog maar te zwijgen over de goede verzorging in huis. Wij zijn echt zoooo blij met jullie! Nogmaals onwijs bedankt! Ik kan het echt iedereen aanraden en geen twijfel de beste kraamzorg die je kan krijgen!

Céline
9 februari 2021

‘’

Na een zware bevalling zijn wij door Mirjam en Mariska niet alleen helemaal in de watten gelegd door dagelijks ontbijt op bed, even uitslapen, heerlijke lunch en avondeten klaargemaakt, gezelligheid en humor. Maar ook konden we helemaal vertrouwen op de ervaring en adviezen. Mijn herstel verliep niet vlekkeloos maar ik ben toch redelijk snel opgeknapt mede dankzij de tips en de deskundigheid van Mirjam. Ook heb ik veel aan hen gehad om het geven van borstvoeding te laten slagen, op een ongedwongen manier. Ik voelde me gelijk al op mijn gemak gesteld en gedurende de week werden we steeds zelfverzekerder. Kortom een hele fijne kraamtijd gehad door Mirjam en Mariska!

Ouders van Sophine
27 januari 2021

‘’

Afgelopen week (en een paar dagen) hebben we genoten van alle hulp, ervaring en deskundigheid die we hebben gekregen van Renske. Na een moeilijke en zware bevalling van onze eerste dochter zijn we bijzonder perfect opgevangen. Binnen een mum van tijd waren de zaken geregeld en wisten we waar aan toe waren. De adviezen waren goed en hebben ons geholpen om zelfverzekerd de kraamtijd voort te zetten. Met een prettige ondersteuning van Mirjam en Roxanne was Klavertje Vier meer dan we konden wensen! Renske, we zullen je missen!

Fam Went
13 januari 2021

‘’

Wat een toppers zijn het bij klavertje vier! We hadden van kennisen de tip gekregen om Mirjam gewoon haar ding te laten doen, want ze weet precies wat ze moet doen, en dit bleek helemaal te kloppen. Mirjam voelde veilloos aan wat we nodig hadden. De lekkerste broodjes, smooties, fruitsalades, kopjes koffie en thee maakte zij voor ons. Maar ook in de zorg voor onze zoon was het perfect. Als kersverse ouders heeft Mirjam ons alles geleerd over de verzorging van onze zoon. Waarbij zij zorgde dat wij met veel zelfvertrouwen de kraamweek afsloten. Mirjam heeft uiterst veel kennis over borstvoeding en haalt alles uit de kast (als je dit zelf wilt) om het te laten slagen. Er was een veilige ontspannen sfeer, waarbij er genoeg ruimte was voor emoties en een goed gesprek. Mirjam hielp mij als kersverse moeder om soms ook de keuze te maken voor mijzelf. Want soms is goed zorgen voor jezelf, nog beter zorgen voor je kind. En toen er nog wat extra uren kraamzorg nodig waren heeft Renske ons fantastisch geholpen. Bij een volgende zwangerschap gaan wij zeker weer voor klavertje vier, het bureau wat ons heel veel geluk heeft gebracht!

Melanie Oldenburger
11 januari 2021

‘’

Wauw wat een fantastische kraamweek heb ik gehad!! Door een onverwachte keizersnede voelde ik mij alles behalve zelfverzekerd op het gebied van de baby, verzorging en borstvoeding. Dankzij Ceethy is mijn zelfvertrouwen gedurende de week toegenomen en weet ik zeker dat het allemaal goedkomt! Met veel zorg, geduld en expertise heeft ze mij geholpen ommde borstvoeding op gang te krijgen zodoende dat de baby nu alleen nog maar borstvoeding drinkt en niet meer wordt bijgevoed. We hebben deze week ontzettend veel geleerd. Huilend heb ik dan ook afscheid genomen. Ik gun echt iedereen de kraamweek dat ik heb gehad. Mocht ik het geluk hebben om nog een kindje te krijgen weet ik wie ik zal bellen voor mijn kraamzorg. Nogmaals ontzettend bedankt!!

Michelle
19 december 2020

‘’

Klavertje 4 topper Marianne, Wat hebben we aan jou veel gehad. Van je geweldige kookkunsten/ adviezen , het huishouden, de badjes van onze Levi, de lekkere smoothies en ga zo maar door. Wat ging de week veelste snel voorbij & wat een fijne ervaring hadden wij met jou gehad! De vele gesprekken over van alles en nog wat en het wederzijdse vertrouwen, onze dank is groot!

Heel veel liefs,
Michelle, Bjorn & Levi

Quirine
2 november 2020

‘’

Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad en dat was voor een heel groot gedeelte te danken aan Roxanne. Zij was rustig, lief en heel geduldig. Ze nam alle rust om te ondersteunen bij borstvoeding geven. Ze luisterde onwijs goed naar onze wensen maar gaf op een hele prettige manier haar advies. Het was net of er een vriendin in huis was die nooit te veel was. Heel fijn om het zo mee te mogen maken. Ze leerde ons echt papa en mama zijn. Ook de intake was erg prettig en daar werden goede tips gegeven, tijdens het einde van de zwangerschap ook nog een fijn contact gehad.
Door Klavertje vier werd de roze wolk alleen maar rozer! Mochten wij ooit een tweede kindje mogen krijgen dan zouden we zeker weer naar Klavertje Vier gaan voor kraamzorg!

Esther & Loef
6 oktober 2020

‘’

Na een positieve telefonische intake met Mirjam hadden wij direct een goed gevoel bij Klavertje Vier. Ook tijdens de bevalling heeft Mirjam veel contact gehouden en betrokkenheid getoond wat wij erg waarderen. Toen wij een dag na de bevalling thuiskwamen stond Shirley ons al op te wachten. Vanaf het eerste moment hadden wij een klik met haar. Shirley is heel geduldig, lekker nuchter, relativeert, heeft een goed gevoel voor humor en past zich enorm makkelijk aan.

Wij verbazen ons nog steeds over de manier waarop zij in onze benedenwoning van 85 m2 ‘nooit in de weg liep’. Precies op de juiste momenten was Shirley daar om te luisteren, te praten of om ons te ondersteunen bij de borstvoeding etc. Shirley heeft ons enorm in de watten gelegd en ons allebei het vertrouwen gegeven wat we nodig hadden om met zijn drietjes verder te gaan na de kraamweek. Wij zijn haar ontzettend dankbaar en gunnen iedereen een Shirley! Mochten wij in de toekomst opnieuw een kindje verwachten hopen we van harte dat Shirley beschikbaar is om ons nog zo’n kraamweek met een gouden rand te bezorgen!

Renée
23 september 2020

‘’

Na een hectische bevalling kwam Ceethy ons helpen in de kraamtijd. Ze was deskundig, lief, behulpzaam en vooral gepassioneerd over haar vak. We konden al onze vragen bij haar kwijt, ze wist de mama diverse malen gerust te stellen, kwam met extra tips en weetjes, was lief en zorgzaam voor onze baby en steunde ook de papa. Ceethy was ondersteunend en wist met haar uitgebreide kennis en vaardigheden ons veel te leren. Tegelijkertijd gaf ze ons vertrouwen en de handvatten dat we het ook zelf konden. Dank voor deze fijne kraamzorg!

Yusuf & Kim
10 september 2020

‘’

Bedankt voor alle goede zorgen! We hebben veel geleerd en veel steun gehad aan Shirley en Mariska! En ook het telefonisch contact en de betrokkenheid is ons bewogen kraamweek met Hêvî.

Liefs,
Yusuf en Kim

Fiona
1 september 2020

‘’

Wat een fijne kraamweken hebben wij gehad! In september 2016 hebben wij voor het eerst kraamzorg ontvangen van Klavertje Vier. Het voelde al vanaf het eerste contactmoment heel erg fijn. Tijdens de kraamweek van onze zoon hebben wij kraamzorg ontvangen van Linda. Wat een lieve, betrokken en zorgzame vrouw. We hadden een moeilijke start met veel verdriet. Maar Linda stond voor ons klaar en gaf ons precies wat wij op dat moment nodig hadden. Ondanks een lastige tijd kijken we er met een fijn gevoel op terug. Op het moment dat ik zwanger was van onze dochter wisten wij dan ook meteen dat wij weer kraamzorg wilde ontvangen van Klavertje Vier! In september 2019 werd onze dochter geboren en hebben wij kraamzorg ontvangen van Ceethy. Ook dit keer voelde het meteen goed. We voelde ons meteen op ons gemak. We hebben veel gelachen. Ceethy is deskundig, betrokken en zorgzaam. Wist precies waar je de hulp nodig had. Ik wilde heel graag dat de borstvoeding zou slagen. Daar heeft Ceethy ons heel goed mee geholpen. Hierdoor heb ik onze dochter ruim 8 maanden borstvoeding gegeven. Bij allebei de keren zeker wat traantjes gelaten aan het eind van de kraamweek. Deze maand zijn de kinderen jarig. Ze worden alweer 4 en 1! We denken nog regelmatig, met een grote glimlach, terug aan de kraamweken. Mocht er ooit nog een derde baby komen bellen wij Klavertje Vier meteen weer op!

Larissa
31 augustus 2020

‘’

September 2019 is onze zoon geboren en daar stond Mirjam voor de deur. Wat een fantastische vrouw die precies weet waar ze over praat. Dankzij Klavertje vier kraamzorg een geweldige kraamperiode gehad. Nog altijd wanneer wij Mirjam tegen komen maken we een praatje en is zij nog altijd erg enthousiast en nieuwsgierig hoe het met onze zoon gaat!

Esther
20 augustus 2020

‘’

Wat een fantastische kraamweek hebben wij gehad! Marianne kwam binnen en er was gelijk een klik. Wat een geweldig mens! Dankzij haar hebben wij een heerlijke kraamweek gehad. Ze zorgde goed voor ons; maakte de lekkerste lunches, smoothies en ijsjes (mijn kraamweek viel in de hittegolf) Alles in huis was aan kant, opgeruimd en schoon. Haar deskundigheid mbt de borstvoeding die niet helemaal op gang kwam was zo fijn waardoor ik mij volledig kon ontspannen en het vertrouwen terug kwam. Ook voor onze oudste van 2 was ze zo lief en zorgzaam, ze mist haar nu nog! Bedankt klavertje 4 jullie zijn fantastisch!