Ervaringen met onze kraamzorg

Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van onze gezinnen? Je leest ze hier! Wil je jouw eigen ervaring met Klavertje Vier Kraamzorg delen? Dan kun je hieronder een recensie schrijven. Alvast bedankt!

Zoë, Kevin & Hailey
29 mei 2024

‘’

Wat hebben wij een topzorg gehad met Klavertje Vier, en met name enorme dank aan Mirjam en Annemarie.❤

Niet alleen was onze lieve kraamverzorgster lekker nuchter, ze was ontzettend lief. Vaak heeft ze meegedacht toen het niet lekker liep met de borstvoeding, waardoor het nu al bijna 5 maanden lukt om fulltime te kolven. Ook heeft ze ons de leiding gegeven en hielp ze daar waar het niet lekker liep of als we om haar hulp vroegen. Verder deed ze enorm haar best in het huishouden en was ze super zorgzaam voor zowel mama als dochter. Papa moest helaas na 2 dagen weer aan het werk, maar mama heeft zich samen met Annemarie heel goed vermaakt.

Tijdens mijn zwangerschap belde Mirjam vaak om te vragen hoe alles ging, en wenste ze ons heel veel succes en geluk met de bevalling en dochter.

Voor de volgende zwangerschap(pen) kiezen wij zeker weer voor Klavertje Vier, en met name Annemarie.❤

Amy, Berend & Indy
21 mei 2024

‘’

Wij hebben een fijne week gehad, dit dankzij Mirjam, Leona en Stacey. Ondanks een wat rommelige week door ziekenhuisbezoeken, konden wij door alle hulp thuis even tot rust komen en genieten in onze bubbel.

Mirjam is nauw betrokken en stond altijd voor ons klaar. Dank voor alles.

Roché, Lucinda & Lux
13 mei 2024

‘’

Annemarie heeft onze kraamperiode benaderd op een vriendelijke en aardige manier. We hebben veel van haar geleerd. De kraamweek kan veel onzekerheid en stress brengen, maar zij liet ons veilig voelen. We kunnen nu verder met Lux met zekerheid en een geruststellend gevoel en daarom zijn we zeer dankbaar. Veel liefs, Lucinda, Roché en Lux

Romy & Jordy
14 februari 2024

‘’

Wat hebben wij een heerlijke week gehad! Met dank aan Annemarie hebben wij onbezorgd kunnen wennen aan en genieten van ons gezin van 4. We merkten al snel dat Annemarie veel ervaring met zich mee bracht en dat vonden we heel fijn. Ook wist ze zich goed aan te passen aan onze wensen en was net zo relaxed als wij. Dat maakte het ook heel gezellig! En ze was zo betrokken en leuk met onze oudste dochter dat zij nog steeds vraagt zodra de deurbel gaat “Is dat Annemarie?”.
Het contact met Mirjam gedurende de zwangerschap was ook heel fijn! Geregeld kreeg ik een belletje of berichtje, hierdoor had ik al meteen het gevoel dat dit bureau ontzettend betrokken is.

Annemarie en Mirjam, heel erg bedankt voor de goede zorgen!

Lana en Teun met dochter Lorien
13 februari 2024

‘’

Wat zijn wij tot in de puntjes verwend door Barbara. We vonden de kraamweek best een beetje spannend: want hoe kan je nou met iemand die je niet kent in huis volledig jezelf zijn. Juist op het moment dat je jezelf op je kwetsbaarst voelt. Deze zorg is direct weggenomen. Vanaf het eerste moment voelden wij ons op ons gemak bij Barbara. Deze bijzondere en lieve vrouw is onwijs betrokken en geeft het maximale om ervoor te zorgen dat het herstel en het wennen aan het ouderschap goed verloopt. Daarbij let zij goed op alle gezinsleden (inclusief de kat :)) en is zij de rots in de branding wanneer de kraamtranen vloeien, je onzeker bent of wanneer de borstvoeding lastiger verloopt dan je zou willen. Bovendien zorgt ze ervoor dat we altijd goed te eten krijgen en voor onszelf blijven zorgen. Bovenal is het ook gewoon een hele gezellige vrouw met humor en heeft ze met liefde gezorgd voor onze Lorien. Barbara, we zullen je nooit vergeten! En hopelijk zien we je nog in de toekomst. Klavertje 4 zouden we zeker aanraden en we komen zeker weer terug als we er een kleintje bij krijgen in de toekomst!

Robin, Jelle & Pippa
22 december 2023

‘’

Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad dankzij Mirjam! Van elk moment hebben wij kunnen genieten en zaten heerlijk op onze roze wolk. Vanaf het moment dat wij ons aangemeld hadden, was het contact al super en dit gaf ons direct een goed gevoel.

De hulp in huis was erg prettig, maar wat wij vooral waarderen is het zelfvertrouwen dat ze ons gegeven heeft. We baalden ontzettend dat Mirjam na een week ons weer moest verlaten, maar wij hadden op dat moment wel het gevoel dat wij dit prima aankonden met zijn tweeën.

Er bleef geen vraag onbeantwoord en wanneer ik met mijn wazige after-bevalling hoofd iets nog een keer uitgelegd moest krijgen, dan was dat geen probleem.

Lieve Mirjam, dankjewel voor de fijne tijd, alle hulp en de reminders dat ik mijn ontbijt moest opeten. Zonder jou hadden wij onze kraamweek heel anders ervaren. 🩷

Margot
13 november 2023

‘’

Ik heb een superfijne kraamtijd gehad, mede door de goede zorg van Marianne en goede communicatie met Mirjam. Het was echt zorg op maat en passend bij onze wensen.

Denise
2 oktober 2023

‘’

Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad met Marianne! Een gezellige, nuchtere en professionele kraamhulp.
Ook het contact met Mirjam hebben wij als zeer fijn ervaren. Er zijn tegenwoordig nog maar weinig bedrijven waar persoonlijke en goede communicatie voorop staat. Jullie mogen trots zijn op dit mooie bedrijf!!

Lotte & Tobias
27 september 2023

‘’

Twee keer hebben wij fantastische kraamzorg gehad van Klavertje Vier. De eerste keer was vijf jaar geleden met Shirley en ook nu was het weer een hele positieve ervaring. Na een fijne opstart met Mirjam, kregen we de rest van de week Yvette bij ons thuis. Beide dames hebben zo goed voor ons en onze beide kinderen gezorgd tijdens deze week. Wat het voor ons zo fijn maakte is de deskundigheid, de persoonlijke aanpak (zowel voor, tijdens als na de kraamweek) en niet onbelangrijk de gezellige en relaxte sfeer die zowel Mirjam als Yvette met zich meebrengen. We gunnen iedereen een kraamweek met één van de toppers van Klavertje Vier!

Zefanja
3 september 2023

‘’

Wat hebben wij geboft met de fijne Kraamzorg van Ceethy in onze kraamweek! Duidelijk een vrouw die haar vak verstaat en jarenlange ervaring heeft! Lekker eten, een fijn schoon huis & was, een luisterend oor, maar ook gezelligheid bracht ze mee! Ze zorgde voor rust in huis, gaf mij het vertrouwen en was heel lief met ons andere zoontje!

Ook het contact met Mirjam van te voren heb ik als zeer prettig ervaren. De betrokkenheid maakt dat je al met een heel positief gevoel de kraamtijd start!

Tirza & Jered
28 augustus 2023

‘’

Ons eerste kindje mogen verwelkomen en zo genoten van de kraamweek, mede dankzij Klavertje Vier Kraamzorg. Zes dagen lang was Roxanne er voor ons. Met heel veel liefde, warmte en deskundigheid heeft ze ons zo goed geholpen. Heel veel was nieuw voor ons en het was dan zo ontzettend fijn om te kunnen sparren met Rox. In het weekend kwam Marianne, ook zo een fijne tijd gehad. De warmte, tips, goede zorgen en fruitsalade.

Dankjewel Klavertje Vier. Wij kijken terug op een hele positieve en warme ervaring.
Mochten we ooit weer kraamzorg nodig hebben, dan hopen we stiekem weer op zorg vanuit Klavertje Vier.

Marlies
18 juli 2023

‘’

Ik kijk terug op een heel ontspannen en gezellige kraamweek en dat is mede te danken aan de lieve dames van Klavertje Vier! De fijne en betrokken communicatie vooraf en de hulp en adviezen van Shirley (Ok én ook de heerlijke fruitsalades, lege wasmanden en de dansjes die ze met onze oudste dochter deed…) hebben gezorgd voor een heel fijne opstart! Ik zou het wel weten als je nog een kraambureau moet kiezen 😉

Liefs, Marlies

Stephanie & Huug
26 mei 2023

‘’

Voor de bevalling had ik al een prettig contact met Mirjam. Op 15 mei is mijn zoon Huug geboren. Na een geplande keizersnede met 2 nachten in het ziekenhuis, was het erg fijn dat de volgende middag Annemarie over de vloer kwam. Wat heb ik een fijne ontspannen kraamtijd gehad! Tevens kregen we een super leuk cadeau van Klavertje vier, waar ik in mijn kraamtijd al gebruik van heb kunnen maken. Annemarie, bedankt voor je deskundigheid, adviezen, gezellige gesprekken en uiteraard ook het drogen van de kraamtranen!!

Danny, Melina & June
8 mei 2023

‘’

Wat een super kraamzorg. Mirjam neemt contact met je op als je verlof begint maar ook wanneer de uitgerekende datum nadert. Het is een kleine moeite maar betekende voor mij als zwangere heel veel. Dat er aan je gedacht wordt! We willen jullie onwijs bedanken voor de fijne en ontspannen kraamweek! Met de deskundigheid en warmte van Ceethy hebben wij de kraamweek echt als zo fijn en prettig ervaren. Ze is echt gemaakt voor dit vak!!

Als iemand ons zou vragen welk kraambureau is fijn dan zouden we jullie aanbevelen! Dus als er ooit een tweede komt, weten we jullie zeker te vinden en zullen we er heel snel bij zijn!
Echt super super bedankt voor alles! 🥰

Pauline, Dennis & Ember
6 april 2023

‘’

Na een paar dagen in het ziekenhuis werden wij goed opgevangen door Roxanne om de eerste middag en avond door te komen. Mirjam had ons al goed voorbereid bij de intake en de rest van de kraamtijd kwam Annemarie bij ons over de vloer. De kraamtijd met haar was niets minder dan een feestje. Ze dacht goed mee over hoe ik (Pauline) met een beperkte handfunctie zelfstandig voor onze dochter (Ember) kon zorgen. Elke dag probeerden we wat nieuws uit en hebben we gelachen. Mochten wij ooit voor een tweede gaan, dan vragen we Klavertje Vier zeker weer, want ze blinken uit in zorgzaamheid en maatwerk. Ze kijken zowel met de intake als tijdens de kraamtijd naar wat past bij jou als gezin. We hebben dankzij jullie optimaal kunnen genieten van de kraamtijd, en tot slot ontzettend genoten van de kippensoep. 😉 Dankjulliewel, en Annemarie in het bijzonder. Heel veel liefs van ons.

Kimberly
4 januari 2023

‘’

Op 21 oktober ben ik bevallen van onze eerste dochter en wat hebben we een fijne kraamweek gehad met Klavertje Vier Kraamzorg. Mirjam stond al klaar toen wij uit het ziekenhuis thuis kwamen om alles uit te leggen, zodat wij met alle vertrouwen de eerste nacht in konden gaan. We hebben de nodige opstartproblemen gehad met borstvoeding maar door de kennis, ruime ervaring en professioneel handelen van Mirjam is het toch goed op gang gekomen. Ik heb me enorm gesteund gevoeld door de zorg, aandacht en begeleiding die Mirjam en Stacy hebben gegeven. Stacy heeft ons enorm ontzorgd door heerlijke maaltijden te bereiden en te begeleiden bij dagelijkse zorg voor onze kleine. Ik kijk terug op een fantastische kraamweek!

Ahmet & Sanne
17 november 2022

‘’

Voor de tweede keer hebben wij naar volle tevredenheid kraamzorg ontvangen van Klavertje Vier Kraamzorg. Dit keer kwam Ceethy, we zijn haar door de week Google Ceethy gaan noemen: Ze heeft ons fantastisch ondersteund in het krijgen van een tweede kindje, waarbij wij haar alles konden vragen. Van opfrissen van informatie, tot de nieuwste inzichten en tips. Het is, mede door haar, een hele relaxte week en super goede start geweest. Ook het contact voor de geboorte met Mirjam hebben wij weer als erg prettig ervaren! Mocht er nog een derde kindje komen, krijgen wij graag weer de professionele en steunende kraamzorg via Klavertje Vier!

Babieta
11 november 2022

‘’

Stacy als kraamverzorgster was super! Ze heeft ons goed geholpen en ondersteuning aangeboden waar nodig was. Ik kreeg altijd een lekker ontbijt van haar en kon ook veel van haar leren. Ze was er ook als een luisterend oor voor mij, vooral omdat ik mijn kraamtranen had. Ze was er voor me zoontje op het moment dat ik een onrustige nacht achter de rug had. Super fijne kraamtijd heb ik gehad!

Familie Gomes Vale Viga
9 november 2022

‘’

Bij alle drie onze kindjes hebben wij de kraamzorg van Klavertje Vier gehad. Al bij onze oudste waren we zo blij met Kitty, wat een topper! En ook nu bij de derde heeft Mirjam zo geweldig geholpen om ervoor te zorgen dat het voeden slaagt. Zoveel ervaring en betrokkenheid – ook na de kraamperiode én bij een derde kindje – was erg prettig. Er is écht aandacht voor het hele gezin. Dank voor jullie goede zorgen! Jullie zijn goud waard!

Carolien
8 november 2022

‘’

Wij hadden al een dochtertje van 2 en hoefden dus niet alles nieuw te leren, maar hadden wel een zorgzame kraamhulp nodig, die ook goed met onze oudste zou kunnen opschieten. Die vonden wij absoluut in Mirjam. Zij voelde telkens precies aan wat ik / wij nodig hadden. Zij zorgde dat de tijd zo efficiënt mogelijk gebruikt werd en ik zoveel mogelijk aan rust toe kwam en mijn dagelijkse vitamientjes binnen kreeg. Verder zorgde ze ervoor dat alles in huis schoon bleef. Mirjam is een heel zorgzame, lieve kraamhulp die ook heel kordaat te werk gaat. Super professioneel. Een betere kraamhulp hadden wij ons niet kunnen wensen!

Martijn, Kiymet & Jip
4 november 2022

‘’

Op 5 oktober, vlak voordat onze dochter Jip geboren werd, kwam Mirjam binnen om te helpen bij onze thuisbevalling. En wat zijn we daar dankbaar voor! Vanaf moment één hadden we het volste vertrouwen in haar, zo fijn dat zij ons die eerste nacht thuis hielp op te starten en een paar uur later alweer op de stoep stond. Door haar aanwezigheid waren deze eerste dagen al een feest. We hebben zóveel gehad aan al haar ervaring en waardevolle doorverwijzingen. En daarnaast, en minstens zo belangrijk, is het gewoon zo’n ongelofelijk leuk mens. Wat hebben we gelachen met elkaar! We vonden het oprecht jammer dat ze wegging, maar kregen daar gelukkig topper Roxanne voor terug. Haar gezelligheid en praktische tips waren zo ontzettend welkom! We zijn super dankbaar dat we zoveel van haar hebben mogen leren in de omgang met onze dochter en het voelde heel ongedwongen en fijn met Rox in huis. Een eerste kraamweek is een enorm intieme tijd en een ervaring zoals wij die hebben gehad is werkelijk onbetaalbaar. Dank voor al jullie liefdevolle aanwezigheid, jullie energie, tips en zorg. Kraamzorg van jullie hebben mogen ontvangen was een groot cadeau. We zullen dit ons altijd herinneren en weten zeker dat we in de toekomst contact blijven houden!

Koen & Irina
25 september 2022

‘’

Wat was het fijn om kraamzorg vanuit klavertje vier te ontvangen. Eerst Mirjam die bij de thuisbevalling heel prettig, rustig en liefdevol assisteerde. Daarna een volle week Shirley in huis. Respectvol, lief, vriendelijk, gezellig en met humor. Ze heeft ons veel verteld en geleerd over de zorg voor een ‘newborn’ en over borstvoeding. En vooral in dat laatste heeft ze gestimuleerd om ‘door te zetten’ maar wel met respect voor mijn grenzen en gevoel hierover. Kortom; het had niet beter gekund. Nogmaals heel veel dank!!

Michael, Loïs & Nino
28 augustus 2022

‘’

Vrijdag 29 juli zijn wij trotse ouders geworden van onze eerste zoon Nino. Zaterdag mochten wij naar huis en kwam even later Kitty aan. Er was meteen sprake van een klik en wij voelde ons op ons gemak. Aangezien het ons eerste kindje is stonden wij er helemaal blanco in. Kitty heeft ervoor gezorgd dat wij al het vertrouwen in onszelf hebben gekregen. Het was tevens elke dag weer genieten met elkaar, wat konden we lachen met z’n allen!
Enorm bedankt voor al het vertrouwen en de goede zorgen, je bent een topper Kitty!

Floris, Andrea, Sarah & Esmee
7 juli 2022

‘’

Op zondag 26 juni is onze tweede dochter Esmee geboren. Na een voorspoedige bevalling zijn we s’avonds opgestart door Renske. Wat fijn dat je er was! Het eerste deel van de kraamweek verzorgd door Renske, waarna Annemarie het overnam. Annemarie heeft ook bij onze eerste dochter gekraamd, waardoor het een kleine feestje was dat je er weer was!
Beide dames vakkundig, zorgzaam en gezellig. Verplichte middag rust omdat alles op rolletjes liep, gezellige lunchen en lekkere fruithapjes, waarna er veel boekjes met Sarah zijn gelezen die ook een leuke klik had. Bedankt top vrouwen!

Emmanuelle, Marie-Victoire & Jean-Baptiste
28 mei 2022

‘’

We would like to thanks three special ladies that helped us so much during delivery and post-natal care.
As foreigners, we were not familiar with the Dutch maternity system, but the support of Ceethy, Marianne and Roxanne have made us afficionados of the kraamzorg way! First, Marianne and Roxanne, who assisted us during the birth: you were at the same time very discreet yet so encouraging. Your presence was comforting and it meant so much during this intense moment. You really participated in making the birth a good memory. Ceethy, during the maternity week you have brought so much help, advice, and we really enjoyed your calm presence with us every morning. We are quite private people, but with you it felt natural. The support you brought made us feel comfortable and in return reassured little Emmanuelle. We were actually quite moved to see you leave, and we have to say we do miss you!
Thank you, all three of you for making this special moment of our life… so special!

Mandy
17 mei 2022

‘’

Ook voor onze 4e zoon zijn we weer terug bij klavertje4. En natuurlijk niet zomaar.
3x uitstekende zorg gehad. Ook deze 4e keer. Dit keer was Annemarie onze lieve kraamhulp. Een hele fijne betrokken en betrouwbare dame. Ontzettend genoten van haar hulp met ons drukke soms wat chaotische gezin. Annemarie heeft snel haar draai gevonden, wist precies wat moest en kon gebeuren. Echt een topper!! Jammer dat zo’n week dan snel voorbij gaat. We gaan jullie missen. 

Margaux Koemar
25 januari 2022

‘’

Wij zijn in de eerste dagen na de komst van onze derde kindje Louise ondersteund door Kitty vanuit Klavertje Vier. Wat een feest was het om haar dagelijks over de vloer te hebben. Kitty voelt feilloos aan waar haar aandacht en energie het beste naartoe kan gaan. Wij zijn zo ontzettend blij dat wij deze mooie en tevens heftige dagen met haar konden delen aan onze zijde. Onze jongens hebben het, 3 maanden later nog steeds over Kitty. Ik koester de open gesprekken die we gehad hebben. Ik heb op vele vlakken heel veel geleerd van haar in mijn relatie tot onze baby, de jongens maar ook met mijn man. Inmiddels is ons ‘nieuwe normaal’ met onze 3 kids geland en kijk ik terug op een prachtige kraamtijd! Kitty je bent een krachtig mens en brengt zoveel liefde, positieve energie en warmte mee! Bedankt voor al jouw hulp en goede zorgen aan ons hele gezin. Mocht je ooit als nanny nog door willen gaan dan heel graag bij ons :). We houden contact! Liefs van ons allen.

Emily
22 januari 2022

‘’

We kijken terug op hele prettige kraamweek vol van Marianne’s deskundigheid op gebied van borstvoeding, harde werk en liefdevolle aandacht voor grote zus van 2 jaar. Ze heeft mij echt alle steun gegeven om door de moeilijke momentjes heen te komen en merk iedere dag dat ik het daardoor nu zelf kan! Het kantoor is gemakkelijk te bereiken via een berichtje. Bedankt! Ik beveel jullie van harte aan.

Diede, Joost & Ties
6 januari 2022

‘’

Wij kijken terug op een fantastische kraamtijd met Klavertje Vier. Wij startten met José, die ons hielp bij een (niet geplande) thuisbevalling en de eerste dag. De rest van de week was Marianne onze vaste kraamverzorgster. We hebben beiden als zeer deskundig en warm ervaren. Marianne gaf ons al snel veel zelfvertrouwen als kersverse ouders en daarnaast hebben we zeker ook genoten van de liefdevolle aandacht. Wij raden ieder gezin de kraamzorg van Klavertje Vier aan!