Kinderkamer

Het laatste nieuws

Baby & Co Kraammarkt - 14 april 2024

Op zondag 14 april van 10:00 tot 16:00 uur wordt de allereerste Baby & Co Kraammarkt gehouden op en rondom het erf van Hoeve Essesteijn! De markt richt zich op aanstaande ouders en staat geheel in het teken van alles rondom de kraamperiode, met zo’n 20 stands vol inspiratie en praktische tips. Kom je ook langs? We kijken er naar uit om je te ontmoeten! 

Aanstaande ouders kunnen bij Before We Meet terecht voor alles rondom het hebben van een kinderwens, zwangerschap en de groeiende rol naar het ouderschap. Ben je ingeschreven bij Klavertje Vier Kraamzorg, dan ontvang je met de code KLAVERTJE4KZ 10% korting op een pretecho naar keuze! Plan hier je afspraak. 

Geboortetrauma consulent Chantal van Steijn biedt moeders hulp bij het verwerken van negatieve gevoelens na de bevalling. Zelfs als je bevalling volgens het boekje verliep, kunnen fysieke en mentale klachten optreden. 

Klavertje Vier Kraamzorg viert in juli 2023 haar 10-jarig bestaan. Al 10 jaar lang bieden wij kleinschalige kraamzorg aan kersverse ouders. Op naar nog vele jaren van deskundige zorg en liefdevolle ondersteuning!

Op 26 januari 2023 was Mirjam te gast bij Zorgradio RAZO Delft. In de podcast vertelt Mirjam alles over de bijzondere periode van een geboorte.

Mirjam en Stacy waren te gast in een uitzending van De Baanbreker op Radio Midvliet. In de uitzending vertellen ze alles over hun mooie beroep en hoe ook jij kraamverzorgende kunt worden. 

Op woensdag 12 oktober 2022 stonden wij in het AD. Het artikel gaat over het werven van personeel, we zijn namelijk hard op zoek naar nieuwe collega’s!

Een van onze kraamvrouwen, Ninette, is geïnterviewd door journalist Sanne van het vakblad KraamSupport. In het gesprek vertelt Ninette over haar ervaringen met onze kraamzorg, zowel tijdens de bevalling, als tijdens de eerste dagen in de kraamweek.

Onze kraamverzorgster Roxanne deelt haar verhaal met journalist Sanne van vakblad KraamSupport over het kramen bij een overleden kindje. Een verdrietig maar mooi onderwerp, want kraamverzorgenden kunnen in de kraamweek echt iets betekenen.

We hebben een nieuwe kraamverzorgende bij Klavertje Vier Kraamzorg. Maak kennis met Stacy!

We hebben een nieuwe collega bij Klavertje Vier Kraamzorg. Maak kennis met Annemarie!

Samenwerking Klavertje Vier Kraamzorg en verloskundigen ’t Kroontje; korte lijnen, snel schakelen, fijn contact.

Helaas kunnen de coronamaatregelen nog niet versoepeld worden.

Klavertje Vier Kraamzorg en Loïs van Oerkracht Verloskundige gaan samenwerken!