Tips!

Klavertje Vier Kraamzorg | Slofjes.nl

Slofjes.nl

Barb Houben, jonge moeder van twee deugnieten en zelf ook ‘klant’ bij Klavertje Vier, hield haar baan bij Microsoft voor gezien om de allerkleinste voeten van de mooiste, leukste en schattigste babyslofjes te voorzien.
Prachtige slofjes, én anti-slipsokken voor jouw eigen doerak (v/m)!

Check slofjes.nl. 

Klavertje Vier Kraamzorg | Slofjes.nl

Veel plezier met shoppen! 😀

Meer
Klavertje Vier Kraamzorg - kleingrootgeluk

Geluk (klein & groot)

Met liefde en veel aandacht maakt Mandy van kleingrootgeluk.nl de prachtigste houten items “voor kleine en grote momenten in het leven waar je gelukkig van wordt.”

Het zijn gevoelige, meest houten voorwerpen met op maat gelazerde ontwerpen. Neem er vooral een kijkje, en laat je verrassen!

www.kleingrootgeluk.nl

Meer
Huissteden fotografie | Klavertje Vier Kraamzorg

Huisstedenfotografie

Ik ben Tessa en heb een passie voor fotografie.
Ik fotografeer van alles maar het liefst portret, zwangere vrouwen, baby’s,kinderen en gezinnen.
Ook ben ik graag op bruiloften, feesten en partijen om te fotograferen.
Vind het leuk om herinneringen vast te leggen.
Ik fotografeer in een studio, op locatie kan ook altijd.
Vind je het leuk om jezelf, je kinderen of gezin vast te laten leggen op mooie foto’s kijk dan eens op mijn Facebook pagina. Hou deze ook goed in de gaten voor leuke actie’s of kijk op www.huisstedenfotografie.nl voor meer informatie.

www.huisstedenfotografie.nl

Meer
Klavertje Vier Kraamzorg | Happy Mom Academy Tip

Happy Mom Academy

Heb je vragen over moeder zijn, of worden? Of ben je al zwanger en vraag je je af hoe het al die andere vrouwen lukt om te blijven lachen terwijl ze én een goede moeder én vrouw, vriendin of echtgenote, én werknemer zijn? Of voel je je onzeker, en schaam je je hiervoor? En hoezo ‘roze wolk?’

Dan kan een coaching met ervaringsdeskundige Kim Binda een uitstekend idee zijn.

Of wil je gewoon eens lekker kletsen en ervaringen uitwisselen met andere zwangeren, dat kan ook. Kim organiseert eens per maand een leerzame en gezellige sessies in haar Zwanger Café.

Check dan haar site en meldt je aan voor één van Kim’s  sessies. En met ‘klavertje’ als code krijg je 10% korting.

www.happymom-academy.nl

Meer
Haags Geboortehuys | Klavertje Vier Kraamzorg

Haags Geboortehuys

Mirjam en José zijn zo enthousiast over de samenwerking met de verloskundigen Sigrid en Roos van ‘t Haags Geboortehuys dat ze deze praktijk graag onder je aandacht willen brengen:

Dus: ben je zwanger, wil je dat worden of heb je behoefte aan andere informatie over dit onderwerp, dan moet je zeker even op hun site kijken:

www.haagschgeboortehuys.nl

Meer
Klavertje Vier Kraamzorg

Borstvoedingscentrum Delft

klavertje vier kraamzorg

Borstvoeding is met voorsprong de handigste en natuurlijkste manier om je baby te voeden. Eentje waarbij de meeste moeders weinig problemen ondervinden. Er kunnen zich echter omstandigheden voordoen waarbij, ondanks hulp en advies van andere hulpverleners, problemen ontstaan. In zo’n geval kun je contact opnemen met de lactatiekundigen van Borstvoedingscentrum Delft.

Bij het Borstvoedingscentrum kun je terecht voor

  • het volgen van een cursus over het geven van borstvoeding,
  • voor hulp bij het geven van borstvoeding en
  • voor het huren van een kolf.

In het Borstvoedingscentrum vindt je alles op het gebied van borstvoeding. En zoek je een rustige plek om je kindje te voeden dan ben je van harte welkom, de koffie/thee staat voor je klaar.

Meer informatie vind je op borstvoedingscentrum delft.

 

Meer

Samen Bevallen

Bevallen? Dat doen we samen!

Tip! klavertje vier kraamzorg

 

 

 

Zijn jullie op zoek naar een zwangerschapscursus die het beste bij je past? De zwangerschapscursus Samen Bevallen biedt de mogelijkheid om jullie samen voor te bereiden op de geboorte van jullie kind. Meer informatie? www.samenbevallen.nl

Meer
Klavertje Vier Kraamzorg

Baby Shower Glove

Vader, uitvinder en ondernemer Guus Welling vond het douchen met een baby uitermate gezellig, maar ook een beetje ongemakkelijk met zo’n kleine, glibberige baby. Dus bedacht hij een superleuke washand waarmee je veilig met je pasgeborene onder de douche kunt: de Baby Shower Glove.

José en Mirjam vinden het een prachtproduct en doen er eentje cadeau aan al hun kraamgezinnen.

Bestellen? Meer informatie? Kijk op www.babyshowerglove.nl

Meer
Klavertje vier kraamzorg

“Van huilbaby, naar blije baby!”

Het is mooi om ouders met hun baby in de praktijk te mogen ontvangen. Al is het prille geluk soms wreed verstoord en zijn de ouders doodmoe en ten einde raad. De pasgeborene zorgt voor slapeloze nachten door continu te huilen of heeft veel last van darmkrampjes. De baby is vaak onrustig, drinkt slecht of heeft refluxklachten. Klachten waar vaak geen medische oorzaak aan ten grondslag ligt, maar waarbij de osteopathie van Michiel Bornkamp een uitkomst kan bieden.

Meer informatie of online een afspraak maken, kijk op www.bornkamposteopathie.nl

Meer
Klavertje Vier Kraamzorg - ZO Kinderopvang

Nieuwe kleinschalige samenwerking: ZO Kinderopvang

Net als wij vinden ze bij Zo Kinderopvang kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en flexibiliteit een must voor goede zorg. Daarom hebben we afgesproken elkaar waar mogelijk bij te staan en te ondersteunen.

Zo Kinderopvang heeft als missie ouders te helpen bij combineren van werk en gezin. Naast zorg voor en ontwikkelingsstimulering van kinderen, biedt Zo Kinderopvang extra diensten om het ouders ook privé makkelijker te maken. Denk hierbij aan de kinderkapper, kinderfotograaf, maar ook kinderfeestjes.

Buiten hoogwaardige dagopvang en buitenschoolse opvang (BSO), verzorgt Zo onder de naam Zo aan Huis ook gastouderopvang en nanny’s aan huis. Ondanks de 37 locaties verspreid over Zuid-Holland, West-Brabant en Tholen, is iedere locatie kleinschalig, flexibel en persoonlijk betrokken bij haar eigen ouders. Zo kunnen kinderen ook een halve dag per week komen in plaats van bijvoorbeeld naar de peuterspeelzaal te gaan. Goed voor de ontwikkeling, vooral bij pientere peuters ;), en die vorm van opvang valt nog onder de kinderopvangtoeslag ook. Zó fijn!

Wij kijken uit naar een inspirerende samenwerking met Zo Kinderopvang.

 

Meer