Tips!

Klavertje Vier Kraamzorg | Slofjes.nl

Slofjes.nl

Barb Houben, jonge moeder van twee deugnieten en zelf ook ‘klant’ bij Klavertje Vier, hield haar baan bij Microsoft voor gezien om de allerkleinste voeten van de mooiste, leukste en schattigste babyslofjes te voorzien.
Prachtige slofjes, én anti-slipsokken voor jouw eigen doerak (v/m)!

Check slofjes.nl. 

Klavertje Vier Kraamzorg | Slofjes.nl

Veel plezier met shoppen! 😀

Meer
Huissteden fotografie | Klavertje Vier Kraamzorg

Huisstedenfotografie

Ik ben Tessa en heb een passie voor fotografie.
Ik fotografeer van alles maar het liefst portret, zwangere vrouwen, baby’s,kinderen en gezinnen.
Ook ben ik graag op bruiloften, feesten en partijen om te fotograferen.
Vind het leuk om herinneringen vast te leggen.
Ik fotografeer in een studio, op locatie kan ook altijd.
Vind je het leuk om jezelf, je kinderen of gezin vast te laten leggen op mooie foto’s kijk dan eens op mijn Facebook pagina. Hou deze ook goed in de gaten voor leuke actie’s of kijk op www.huisstedenfotografie.nl voor meer informatie.

www.huisstedenfotografie.nl

Meer
Haags Geboortehuys | Klavertje Vier Kraamzorg

Haags Geboortehuys

Mirjam en José zijn zo enthousiast over de samenwerking met de verloskundigen Sigrid en Roos van ’t Haags Geboortehuys dat ze deze praktijk graag onder je aandacht willen brengen:

Dus: ben je zwanger, wil je dat worden of heb je behoefte aan andere informatie over dit onderwerp, dan moet je zeker even op hun site kijken:

www.haagschgeboortehuys.nl

Meer

Samen Bevallen

Bevallen? Dat doen we samen!

Tip! klavertje vier kraamzorg

 

 

 

Zijn jullie op zoek naar een zwangerschapscursus die het beste bij je past? De zwangerschapscursus Samen Bevallen biedt de mogelijkheid om jullie samen voor te bereiden op de geboorte van jullie kind. Meer informatie? www.samenbevallen.nl

Meer
Klavertje Vier Kraamzorg

Baby Shower Glove

Vader, uitvinder en ondernemer Guus Welling vond het douchen met een baby uitermate gezellig, maar ook een beetje ongemakkelijk met zo’n kleine, glibberige baby. Dus bedacht hij een superleuke washand waarmee je veilig met je pasgeborene onder de douche kunt: de Baby Shower Glove.

José en Mirjam vinden het een prachtproduct en doen er eentje cadeau aan al hun kraamgezinnen.

Bestellen? Meer informatie? Kijk op www.babyshowerglove.nl

Meer
Klavertje vier kraamzorg

“Van huilbaby, naar blije baby!”

Het is mooi om ouders met hun baby in de praktijk te mogen ontvangen. Al is het prille geluk soms wreed verstoord en zijn de ouders doodmoe en ten einde raad. De pasgeborene zorgt voor slapeloze nachten door continu te huilen of heeft veel last van darmkrampjes. De baby is vaak onrustig, drinkt slecht of heeft refluxklachten. Klachten waar vaak geen medische oorzaak aan ten grondslag ligt, maar waarbij de osteopathie van Michiel Bornkamp een uitkomst kan bieden.

Meer informatie of online een afspraak maken, kijk op www.bornkamposteopathie.nl

Meer
Klavertje Vier Kraamzorg - ZO Kinderopvang

Nieuwe kleinschalige samenwerking: ZO Kinderopvang

Net als wij vinden ze bij Zo Kinderopvang kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en flexibiliteit een must voor goede zorg. Daarom hebben we afgesproken elkaar waar mogelijk bij te staan en te ondersteunen.

Zo Kinderopvang heeft als missie ouders te helpen bij combineren van werk en gezin. Naast zorg voor en ontwikkelingsstimulering van kinderen, biedt Zo Kinderopvang extra diensten om het ouders ook privé makkelijker te maken. Denk hierbij aan de kinderkapper, kinderfotograaf, maar ook kinderfeestjes.

Buiten hoogwaardige dagopvang en buitenschoolse opvang (BSO), verzorgt Zo onder de naam Zo aan Huis ook gastouderopvang en nanny’s aan huis. Ondanks de 37 locaties verspreid over Zuid-Holland, West-Brabant en Tholen, is iedere locatie kleinschalig, flexibel en persoonlijk betrokken bij haar eigen ouders. Zo kunnen kinderen ook een halve dag per week komen in plaats van bijvoorbeeld naar de peuterspeelzaal te gaan. Goed voor de ontwikkeling, vooral bij pientere peuters ;), en die vorm van opvang valt nog onder de kinderopvangtoeslag ook. Zó fijn!

Wij kijken uit naar een inspirerende samenwerking met Zo Kinderopvang.

 

Meer
- klavertje vier kraamzorg

Als bevallen spannend is

‘Een fantastisch boek voor aanstaande ouders die graag een goede zwangerschap- en bevallingservaring willen, maar veiligheid ook heel belangrijk vinden. Dankzij dit boek hoeven ze niet te kiezen.’

www.alsbevallenspannendis.nl

Meer
- klavertje vier kraamzorg

Gehoorscreening

Wanneer, waarom en door wie?

rivm.nl/

Meer
- klavertje vier kraamzorg

ikvader.nl

Voor de aanstaande vaders is het aanmerkelijk lastiger leuke, nuttige en op de persoon toegesneden informatie te vinden. Deze is een uitzondering.

ikvader.nl

Meer
logo - klavertje vier kraamzorg

Klavertje Vier Kraamzorg is werkzaam in de regio Den Haag en omstreken, maar ook als je buiten onze regio woont kunnen we misschien toch iets voor je betekenen. Neem dan contact op!