Schrijf onderaan de pagina je eigen ervaringen met Klavertje Vier!

33 reacties

 1. Renée op 23 september 2020 om 19:49

  Na een hectische bevalling kwam Ceethy ons helpen in de kraamtijd. Ze was deskundig, lief, behulpzaam en vooral gepassioneerd over haar vak.
  We konden al onze vragen bij haar kwijt, ze wist de mama diverse malen gerust te stellen, kwam met extra tips en weetjes, was lief en zorgzaam voor onze baby en steunde ook de papa. Ceethy was ondersteunend en wist met haar uitgebreide kennis en vaardigheden ons veel te leren. Tegelijkertijd gaf ze ons vertrouwen en de handvatten dat we het ook zelf konden.
  Dank voor deze fijne kraamzorg! 2. Yusuf en Kim op 10 september 2020 om 10:04

  Bedankt voor alle goede zorgen! We hebben veel geleerd en veel steun gehad aan Shirley en Mariska! En ook het telefonisch contact en de betrokkenheid is ons bewogen kraamweek met Hêvî.

  Liefs,
  Yusuf en Kim 3. Fiona op 1 september 2020 om 07:12

  Wat een fijne kraamweken hebben wij gehad!
  In september 2016 hebben wij voor het eerst kraamzorg ontvangen van Klavertje Vier. Het voelde al vanaf het eerste contactmoment heel erg fijn. Tijdens de kraamweek van onze zoon hebben wij kraamzorg ontvangen van Linda. Wat een lieve, betrokken en zorgzame vrouw. We hadden een moeilijke start met veel verdriet. Maar Linda stond voor ons klaar en gaf ons precies wat wij op dat moment nodig hadden. Ondanks een lastige tijd kijken we er met een fijn gevoel op terug.

  Op het moment dat ik zwanger was van onze dochter wisten wij dan ook meteen dat wij weer kraamzorg wilde ontvangen van Klavertje Vier!
  In september 2019 werd onze dochter geboren en hebben wij kraamzorg ontvangen van Ceethy. Ook dit keer voelde het meteen goed. We voelde ons meteen op ons gemak. We hebben veel gelachen. Ceethy is deskundig, betrokken en zorgzaam. Wist precies waar je de hulp nodig had. Ik wilde heel graag dat de borstvoeding zou slagen. Daar heeft Ceethy ons heel goed mee geholpen. Hierdoor heb ik onze dochter ruim 8 maanden borstvoeding gegeven.
  Bij allebei de keren zeker wat traantjes gelaten aan het eind van de kraamweek.

  Deze maand zijn de kinderen jarig. Ze worden alweer 4 en 1! We denken nog regelmatig, met een grote glimlach, terug aan de kraamweken.

  Mocht er ooit nog een derde baby komen bellen wij Klavertje Vier meteen weer op! 4. Melissa op 31 augustus 2020 om 20:06

  In maart 2019 is onze dochter geboren. Kitty stond al voor de deur te wachten toen wij vanuit het ziekenhuis thuis aankwamen. Het voelde meteen goed. Na 2 dagen mocht Kitty genieten van een welverdiende vakantie en maakten wij kennis met Linda. Ook Linda heeft veel voor ons betekend, o.a. met het vervoer en steun tijdens een onverwacht ritje naar het ziekenhuis.
  Het contact met Mirjam en José heb ik als zeer prettig ervaren.

  We hebben altijd nog spijt dat we voor onze oudste niet al meteen voor klavertje vier hadden gekozen. 5. Larissa op 31 augustus 2020 om 18:46

  September 2019 is onze zoon geboren en daar stond Mirjam voor de deur. Wat een fantastische vrouw die precies weet waar ze over praat. Dankzij Klavertje vier kraamzorg een geweldige kraamperiode gehad. Nog altijd wanneer wij Mirjam tegen komen maken we een praatje en is zij nog altijd erg enthousiast en nieuwsgierig hoe het met onze zoon gaat! 6. Esther op 20 augustus 2020 om 07:21

  Wat een fantastische kraamweek hebben wij gehad! Marianne kwam binnen en er was gelijk een klik. Wat een geweldig mens! Dankzij haar hebben wij een heerlijke kraamweek gehad. Ze zorgde goed voor ons; maakte de lekkerste lunches, smoothies en ijsjes (mijn kraamweek viel in de hittegolf) Alles in huis was aan kant, opgeruimd en schoon. Haar deskundigheid mbt de borstvoeding die niet helemaal op gang kwam was zo fijn waardoor ik mij volledig kon ontspannen en het vertrouwen terug kwam. Ook voor onze oudste van 2 was ze zo lief en zorgzaam, ze mist haar nu nog! Bedankt klavertje 4 jullie zijn fantastisch! 7. Kelly van der Heijde op 27 juni 2020 om 07:37

  Alle positieve ervaringen die hieronder staan beschreven kan ik alleen maar onderschrijven: klavertje vier kraamzorg is echt fantastisch!
  In 2017 stond Kitty op de stoep toen wij thuiskwamen met ons eerste kindje (wij, zelfs mijn man – die in het begin moest wennen aan iemand extra in huis. wilden dat ze nooit meer weg zou gaan!) en dit keer stond Marianne bij ons voor de deur. Wat een geweldige dames en wat een deskundig advies! Met ieder hun eigen stijl. Kitty ontzorgde en wist nog, voordat je het zelf wist, dat je ergens behoefte aan had. Marianne draaide meteen mee in het gezin alsof ze niet anders had gedaan en klikte ook goed met onze peuter – heel fijn want daardoor kon ik me ook wat meer op de ‘nieuwe baby’ richten.

  Dank jullie wel voor de geweldige kraamzorg (zeker met een gouden randje), ik had me niet beter kunnen wensen! 8. Nance op 26 mei 2020 om 14:37

  18 mei 2020 bevallen van onze dochter in het ziekenhuis. We hebben Mirjam gebeld toen we weg reden bij het ziekenhuis. Toen we thuis kwamen was 5 minuten later Marianne van klavertje vier kraamzorg bij ons. Omdat het ons eerste kindje is vonden wij het heel prettig om tips en advies te krijgen van Marianne waardoor we zelfverzekerder werden. Marianne heeft onze dochter met veel liefde en passie verzorgd en ook ons met de dingen die ze in het huishouden heeft gedaan. Lekker broodjes voor ons gemaakt waardoor wij ons erg verwend voelde! Door de gezelligheid vlogen de dagen voorbij en door de fijne kraamtijd die wij gehad hebben kon ik voldoende rust nemen. Marianne is echt een topper en denkt met je mee! Mocht er een 2e kindje komen bellen we weer Mirjam op! We hebben een top tijd gehad!
  Dank je wel Mirjam en Marianne! 9. Veronica van der Giessen-Cosmas Rebero op 2 maart 2020 om 12:46

  Wij kijken terug op een geweldige kraamweek! Wat begon als een moeizame periode na 48 uur in het ziekenhuis, is helemaal vergeten door de goede zorg van Linda toen we eenmaal waren thuisgekomen. Zelfs in het ziekenhuis was Mirjam erg betrokken bij ons. Ze gaf ons telefonisch advies en was net zo op de hoogte als de artsen, erg vakkundig!

  Eenmaal thuis voelde Linda meer als een moeder dan als hulp. Haar boordevol ervaring, zorgzaamheid en hands-on mentaliteit droegen er aan bij dat wij als kersverse ouders genoeg konden rusten, maar tegelijkertijd onze vleugels langzaam maar zeker durfden uit te slaan. Ze bemoedigde ons in onze onwennigheid, was een steun daar waar ik fysiek nog te zwak was en was onwijs goed met onze baby! Haar energie en mamahart gaven ons de zelfverzekerdheid die we nodig hadden om op onze eigen benen te staan. Ze kon zichzelf zo wegwijs maken in ons huis, heeft zelfs voor ons gekookt en gaf ons onwijs goede tips! Op haar laatste dag was het even slikken, maar de tijd dat ze hier was vonden we zo waardevol, dat ik er alleen met een lach naar terug kan kijken.

  Bedankt Klavertje Vier en in het bijzonder Linda, voor de goede zorg op maat! 10. Lotte op 27 februari 2020 om 13:49

  Wat waren wij blij dat José om 6.00 uur bij ons thuis was om ons, vers uit het ziekenhuis, te helpen met onze pasgeboren zoon. Dat kan je niet van elke kraamzorg zeggen, maar Klavertje Vier is er zodra je thuiskomt. José was precies wat we nodig hadden op dat moment.
  In de middag kwam Roxanne en de overdracht was naadloos. Roxanne wist zelfs al dat ik mn brood graag geroosterd had :-).
  Roxanne heeft ons de hele week bijgestaan en heeft ons heel veel geleerd en verteld. Ze wist precies waar ze het over had, heeft ons zelfvertrouwen gegeven en heeft ons zelf alles laten doen met haar hulp. Zo iemand gun ik iedereen met een pasgeboren baby.
  En zelfs voor de geboorte van onze zoon konden we met Mirjam sparren over iets wat speelde omtrent de bevalling.
  Klavertje Vier is er als je ze nodig hebt. Bedankt lieve vrouwen! 11. Hilde op 22 januari 2020 om 08:13

  Klavertje Vier werd ons aanbevolen door een vriendin, en terecht! De intake met Mirjam was al heel prettig en informatief. Helaas mochten wij na de bevalling niet naar huis en hebben we de eerste dagen in het ziekenhuis doorgebracht, maar dat betekende niet dat Mirjam er niet voor ons was. Met regelmatige appjes en telefoontjes gaf ze ons steun en advies. Door haar ervaring met couveusezorg begreep ze als geen ander wat wij meemaakten en haar no-nonsense nuchtere instelling heeft mij als nieuwbakken moeder zoveel rust gegeven!
  Toen we eindelijk naar huis mochten was dat niet anders. Marianne kwam bij ons thuis en wat hebben wij veel geleerd van haar! En dat op een hele lieve en rustige manier.

  Schatten aan kennis en schatten van mensen, zo kan je Mirjam en Marianne omschrijven.
  Wij bevelen Klavertje Vier VAN HARTE aan! 12. Fenna & Tim op 5 december 2019 om 11:35

  We hebben een fantastische kraamtijd gehad met Klavertje Vier! Al voor de geboorte van onze dochter prettig contact gehad. In de avond door Mirjam opgestart en daarna Ceethy bij ons thuis gehad. Beide ontzettend prettige, kundige en leuke mensen! Wij raden Klavertje Vier van harte aan iedereen aan en hopen dat bij een evt volgende zwangerschap ze er weer voor ons kunnen zijn! 13. Stéphanie op 18 november 2019 om 15:42

  Had ik maar… bij onze eerste dochter naar het advies van de verloskundige geluisterd en voor Klavertje Vier gekozen. Gelukkig, bij onze tweede dochter wel het advies opgevolgd. En wat een goed advies!! Dankzij Klavertje Vier hebben hadden wij een kraamweek met een gouden randje!!
  Vanaf de start, de intake voelde het direct goed. Een leuk gesprek en op een informele manier de wensen voor de kraamweek bespreken.

  Bij thuiskomst na de bevalling kon de kraamzorg direct opgestart worden, ondanks dat het al avond was stond Mirjam gelijk voor ons klaar. Er werd flexibel om gegaan met tijden, begin en einde, en werd duidelijk rekening gehouden met de behoefte van ons als verse ouders. Steeds werden wij achter gelaten met een vertrouwd gevoel om de avond en nacht tegemoet te gaan. Overdag werden we goed begeleid en konden wij met al onze vragen terecht. In mijn geval bij het opstarten van borstvoeding en daarbij goede keuzes maken, een deskundige begeleiding vanuit Mirjam. En belangrijk, de keuze voor wel of geen borstvoeding doorzetten of andere keuzes omtrent onze dochter werden steeds bij ons als ouders gelaten. Er werd slechts van deskundig advies en empathie voorzien. Dat voelde heel goed. Wij kijken er op terug met een feestelijk en warm gevoel.
  Het voelde vertrouwd om Klavertje Vier in ons huis te hebben en niet onbelangrijk onze oudste dochter werd in alles mee genomen, er was steeds aandacht voor haar daar waar nodig.

  Kortom Klavertje Vier, mocht iemand het adviseren, volg het advies op! Bij deze. 14. Nikky-Jay & Alric op 24 mei 2019 om 15:53

  Op zoek naar het beste kraambureau van Nederland?! Dan ben je bij Klavertje 4 aan het juiste adres!
  Wat een toppers!! Ondanks de drukte en het best wel late belletje van ons dat we binnen 15 minuutjes thuis zouden zijn, kwam pittige en ervaren Mirjam naar ons huis. Ze warmde pasta voor ons op en hielp super prettig met allerlei zaken zodat wij een prettige eerste nacht konden hebben. De volgende dag stond lieve professionele José op de stoep. Zij hielp mee met borstvoeding en keek elke voeding mee, daar heb ik heel veel van geleerd. Deze liefdevolle dames hebben elkaar afgewisseld in onze kraamweek. Zelf mijn moeder verloren als baby, wat ik op dit moment best wel miste. Desondanks was deze week een kado want voor mijn gevoel had ik 2 power-moeders die me begeleidde in het geven van de juiste zorg die mijn kleine Aiden-James nodig heeft. Niet alleen zijn ze heel goed voor de baby maar ook geven ze veel aandacht aan mama en papa! Supervrouwen zijn het! Wat hebben we gelachen, gezorgd, gegeten, gewassen, gehuild en gekletst.. allerlei emoties kwamen los in deze prachtige week. Ze oordelen niet en snappen alles. Ik kan maar niet vaak genoeg zeggen dat deze vrouwen engelen zijn! Ik zou een boek kunnen volschrijven met hoeveel deze vrouwen voor ons betekend hebben! Proost met een morkop 😉 15. Ilona op 10 april 2019 om 08:19

  Marianne is een fantastische kraamzorg en houd rekening met alle leden in het huishouden. Als samengesteld gezin kan het soms best uitdagend zijn om ook de kinderen welke niet fulltime aanwezig zijn te betrekken. Echter pakte Marianne dit fantastisch op. De zorg rondom onze pasgeboren en de problemen rondom borstvoeding werden moeiteloos opgepakt en super begeleid door zowel Marianne als Mirjam. Geen vraag is gek, te veel of lastig voor deze toppers! De samenwerking tussen onze verloskundige en de zorg is ook heel erg fijn en erg ontspannen! 16. Florence op 7 februari 2019 om 20:13

  Wij hebben een super fijne en relaxte kraamweek beleeft met Roxanne! Al bij de intake klikte het heel goed met Roxanne en tijdens de kraamweek zelf was dat niet anders. Roxanne is super lief, spontaan en ontspannen. Ze past zich perfect aan aan de situatie en gaf ons precies wat wij nodig hadden: heel veel steun, adviezen en gezelligheid!
  Roxanne, super bedankt voor alles!!
  Mirjam en Jose, ook al hebben we elkaar alleen telefonisch gesproken, bedankt voor het super fijne contact! 17. Anneke op 23 januari 2019 om 10:29

  Zowel bij onze eerste als tweede zwangerschap stond direct vast dat we Klavertje Vier zouden vragen voor de kraamzorg. We hadden in onze omgeving zoveel goede verhalen gehoord en ook wij hebben alleen maar goede ervaringen! De enorme betrokkenheid, kennis en kunde van Kitty, Shirley en Fleur waren overweldigend. Bedankt voor het bezorgen van twee hele mooie kraamweken! 18. Lisa op 3 januari 2019 om 08:20

  Op aanraden van een vriendin, heb ik al vrij vroeg in de zwangerschap contact gezocht met Klavertje Vier. ‘Want je kan niet vroeg genoeg beginnen met het regelen van goede kraamzorg’, was haar opmerking. Wat zijn wij blij met deze keuze! Al vóór de uitgerekende datum werd er al contact gezocht met de vraag hoe het met mij ging. Helaas verliep de bevalling anders dan dat wij voor ogen hadden: in het ziekenhuis en niet thuis. Desondanks een bevalling om positief op terug te kijken. Mede dankzij de oprechte interesse van Mirjam hoe het met ons ging. Bijna elke dag wel een berichtje/ belletje met een vraag of steunende woorden. Toen was het zo ver: we mochten naar huis met onze mooie dochter. Vol spanning en onzekerheid gingen wij als kersverse ouders naar huis, gelukkig was Kitty daar. Kitty zorgde voor rust, regelmaat, liefde en vertrouwen. Kitty is fantastisch. De borstvoeding verliep in het begin niet soepel, maar dankzij de steun, het vertrouwen en de wijze woorden van Kitty is het allemaal goed gekomen. Halverwege de kraamweek wilde ik dat Kitty voor altijd bij ons bleef, maar ze gaf mij als nieuwe moeder zo veel vertrouwen dat ik aan het einde van de week met een grote lach afscheid nam. Niet omdat ze weg ging maar vanwege het grote magische moedergevoel wat zij heeft gecreëerd door alleen maar aanwezig te zijn. Iedereen verdient een Kitty! 19. Sha op 22 november 2018 om 20:49

  Wat hebben wij als een kersvers gezin een onvergetelijke kraamweek mogen ervaren. We kunnen Kitty niet genoeg bedanken voor alles dat zij voor mij, mijn partner en onze kleine man heeft gedaan! Iedere dag stond zij weer stipt om 8uur vrolijk voor de deur en wisten wij.. deze dag kan niet meer stuk! Eind van de dag was niet alleen onze was gedaan en gestreken, ons huisje spik en span, en een heerlijke fruitschaal voorbereidt maar ook onze kennis en kunnen in het ouderschap gegroeid. Dankzij haar advies is borstvoeding geslaagd. Wat hebben wij veel gehad aan haar tips!  Het afscheid ging dan natuurlijk ook met ‘kraam’ tranen.  Voorlopig zijn we nog niet uitgesproken over haar! 20. Familie Roodenrijs op 17 november 2018 om 16:59

  Het eerste contact met Klavertje Vier was super vriendelijk en warm. We hebben een zeer positieve intake gehad aan huis. Na een lastige bevalling die eindigde in een keizersnee en een aantal dagen ziekenhuis konden we eindelijk naar huis. We hebben een geweldige kraamweek gehad dankzij Klavertje Vier. Onze kraamzorg Renske was top. Ze was meteen na aankomst thuis voor de deur en vond erg snel haar weg in ons huis. Erg proactief in het huishouden en legt alles geduldig uit. We kijken met veel plezier terug op deze ervaring. Ik raad Klavertje Vier 100% aan en mocht er ooit nog een tweede komen dan bellen we weer! 21. Amanda op 1 november 2018 om 11:21

  Vrienden van ons hadden al ervaring met Klavertje Vier en raadden ons dan ook Klavertje Vier aan. Hier zijn wij hen dankbaar voor, want onze zoon, ik, maar ook mijn man, zijn goed verzorgd door Mirjam, later Renske en ook door Fleur (leerling). Ik had geen goede start en zij deden en zeiden precies wat ik nodig had. Toen ik terug moest naar het ziekenhuis hebben wij onze zoon met een gerust hart bij hen achtergelaten, zodat hij in zijn vertrouwde omgeving kon blijven. We hebben veel geleerd en hun aanwezigheid als zeer prettig ervaren. Mocht er ooit nog een 2e kindje komen dan bellen wij zeker Klavertje Vier! 22. Alyssa op 20 september 2018 om 17:26

  Wij hadden eigenlijk de kraamzorg geregeld bij een andere organisatie, maar door de drukte bij hen kregen we Klavertje Vier. Hier waren we eigenlijk heel blij mee! De eerste vier dagen hadden we Linda die ons goed op weg heeft geholpen en waarmee we het ontzettend gezellig hebben gehad! Hoewel het eerst een beetje wennen was dat we iemand anders in huis kregen na vier dagen, waren we ook heel blij met Renske. Volgende keer kiezen we direct voor Klavertje Vier! 23. Mandy op 14 september 2018 om 18:06

  Bij ons 2e kindje hebben we gekozen voor Klavertje Vier kraamzorg. En wat een fantastische keuze is dat geweest!
  Na een intake gesprek met Roxanne en vooraf contact met Mirjam en Jose gaf het ons al een heel vertrouwd gevoel dat de kraamweek helemaal goed zou gaan verlopen wat zorg betreft.
  Op dag 1 van de kraamweek hebben wij kennis gemaakt met Kitty en de rest van de week is Roxanne bij ons geweest. Beide hele lieve, ontspannen, zorgzame dames die precies gaven wat we nodig hadden.
  Roxanne heeft mij goed geholpen in voor mij lastige keuzes die ik moest maken tijdens de kraamweek en hierin heeft ze zoveel betekend!
  We zijn ontzettend blij dat dit fantastische team ons heeft mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode in ons leven.
  Met elkaar leveren ze echt geweldig werk!
  En mocht er ooit nog een 3e kindje bij ons mogen komen, kiezen we zeker weer voor jullie! 24. Miriam op 1 september 2018 om 19:27

  In een snikhete week in augustus hadden wij een heerlijke kraamweek met Shirley. Wat fijn, maar één gezicht. Dat zorgde voor veel rust. Heel ontspannen, genoeg kennis zonder opdringerig te zijn. De voorgesprekken met Mirjam waren ook prettig. Hele fijne start met onze kleine man en hulp voor onze dochter van 5 met het wennen aan de nieuwkomer. 25. Jodie op 25 augustus 2018 om 09:14

  Thank you Linda for being part of our family during our first week with Madeleine. Within the first moments, my husband and I both knew you were a great match for us and you put us right at ease. No matter which questions I threw your way you always had a knowledgeable answer at the ready. You built up my self confidence and by the end of the week I was equipped with enough knowledge to pick up where you left off. You will be missed by all four of us, thank you for making our ‘kraamtijd’ warm, humorous and successful! 26. Femke op 3 augustus 2018 om 08:18

  We hebben een hele fijne kraamweek gehad. Roxanne is echt een topper en mede dankzij haar hebben we op een roze wolk gezeten. Ze gaf goed advies, past zich moeiteloos aan, voelt de situatie goed aan en is ook heel relaxt en gezellig! Elke ochtend keken we weer naar haar uit. Ook de klik met onze oudste zoon was heel goed, waardoor de kraamweek ook voor hem een feestje was.
  José, Mirjam & vooral Roxanne, bedankt voor alle goede zorgen! 27. Inge op 2 juli 2018 om 10:19

  Wat hebben we een fijne kraamweek gehad! Ons derde kindje is thuis geboren en daarmee begon al gelijk de goede en fijne verzorging van Mirjam. Shirley nam het daarna van haar over en heeft ons de hele week geholpen. Het was super fijn om haar bij ons in huis te hebben. Ze pakte van alles op om het huishouden draaiende te houden zonder dat ik ergens om hoefde te vragen. Ze voelde goed aan wat nodig was voor mij en de baby, was er ook voor man en andere kinderen en een lief, luisterend oor. We hadden haar maar wat graag ook bij de eerste twee kinderen bij ons gehad! 28. Wendy op 14 maart 2018 om 12:18

  Wat een enorm fijne week was het met Nelleke als kraamhulp! Ik kijk er met veel plezier op terug. Nelleke heeft alles gedaan om de borstvoeding te laten slagen en mede daardoor geef ik nu met veel plezier en gemak mijn dochter de borst. Ze heeft veel aandacht voor het welzijn van moeder en baby maar ook voor de overige gezinsleden. Ze is erg leuk ook met oudere kinderen. Nelleke bracht structuur aan in de dag en heel belangrijk vrolijkheid in huis. Mirjam heeft een perfecte match gemaakt! 29. Esther op 13 maart 2018 om 13:06

  Op dag 3 kregen wij de meest fijne kraamhulp die een mens zich kan wensen: Kitty.
  Ze gaf ons als kersverse ouders zoveel vertrouwen en praktische informatie, waardoor wij het gevoel kregen het allemaal aan te kunnen. Bovendien was Kitty ook ontzettend lief en voelde het vanaf het eerste moment goed. De warmte die zij uitstraalt doet iedereen goed! Wij gunnen iedereen een Kitty!
  Ook het contact met het Mirjam en José hebben wij als zeer prettig ervaren. Mocht er een tweede kindje komen, dan komen wij zeker bij jullie terug. 30. Kim op 6 maart 2018 om 12:15

  Pff zo’n vrouw de hele tijd in je huis die de boel overneemt en alles op een ander plek neer legt. Zo dacht ik over een kraamverzorgster. Niemand die mij de hele week in mijn bed krijgt dacht ik ook nog! En toen! Toen kregen wij Kitty! Kitty is fantastisch!

  Zij zorgt ervoor dat continue je was gedaan is, je een schoon bed, douche en wc hebt zonder dat je door hebt dat ze überhaupt het huishouden aan het doen is. Daarnaast zorgt ze er ook nog eens voor dat je eet en drinkt en leert zij jou alles over het verzorgen van je baby.

  Naast haar aanpak mentaliteit en de magische wijze waarop je huis steeds schoon is neemt ze ook echt de tijd voor jou! Ze neemt de tijd om je te helpen met voeden en ook om te praten over je gevoelens als kersverse moeder. Ze is een schouder om op te huilen en iemand die zorgt dat je vertrouwen krijgt in jezelf om het alleen aan te kunnen. Wij kijken terug op een mooie kraamweek met Kitty! 31. Lisette op 24 februari 2018 om 07:06

  Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek met Roxanne. Vanaf het moment dat ik de deur voor haar opende was er een goeie klik. Roxanne is een hele lieve, enthousiaste, zorgzame meid die zich helemaal aanpast aan wat jij wilt en nodig hebt. Dat voelt ze ook goed aan. Mijn zoontje viel in de eerste dagen te veel af, de borstvoeding kwam moeilijk op gang, waardoor ik de neiging had om in de stress te schieten. Maar Roxanne hield me rustig en vertelde me precies hoe we het zouden gaan aanpakken met de voeding. Dankzij haar kunde en rust heb ik er het volste vertrouwen in dat de voeding goed op gang gaat komen. Ze heeft me echt ontzettend gesteund en daar ben ik haar heel dankbaar voor!!! Kortom, mijn kraamweek is geslaagd mede dankzij Roxanne. Als er een tweede komt, kiezen we zeker weer voor klavertje vier en hopelijk is onze Roxanne dan voor ons beschikbaar 🙂 32. Esther op 18 februari 2018 om 19:53

  Van onze beide kinderen kraamzorg gehad van Klavertje Vier. Een fijn intake gesprek met Mirjan en Jose en bij ons eerste kindje kwam Everdineke, ze heeft ons veel geleerd, is heel rustig, werkt hard en is erg lief!!
  Bij ons 2e kindje wisten we meteen dat het weer Klavertje Vier moest worden! Door een snelle bevalling kon José er niet bij zijn, maar was daarna snel ter plekke. Ze moest de volgende dag naar een gezin, maar bleef totdat zij vond dat ze weg kon gaan. Daarna kwam Linda, ook echt een topper! Heel lief, rustig, duidelijk en staat ook voor het hele gezin klaar.
  Kortom, Klavertje Vier is het helemaal!! 33. Fleur op 17 februari 2018 om 14:58

  Een fantastische kraamweek! De borstvoeding ging moeizaam maar door de inzet en adviezen van Mirjam is het helemaal gelukt. Mijn dochtertje kwam meteen daarna lekker aan. Mijn oudste dochter en mijn man waren ook helemaal weg van Mirjam. Ze geeft goede adviezen, het was een super fijne en relaxte week. Mirjam heeft gevoel voor humor en is doortastend. De dagen vlogen voorbij. Met tranen in mijn ogen afscheid genomen. Ik kan iedereen Klavertje 4 aanraden. Als er ooit nog een kindje mag komen dan bel ik jullie meteen en gaan we ook voor een thuisbevalling.Laat een reactie achter